En lille nyhed....

Kung Fu II

Tusinde mange gange tak for de mange lykønskninger både til mig og kæresten med vores lille baby på Instagram og her på bloggen. I er bare de bedste og så skønt at få opbakning og gode råd fra jer alle. Det betyder utrolig meget for mig.
På selve vores 8 års dag var vi ude og spise på Kung Fu II på Ravnsborggade, Nørrebro. Efter at have set mange anbefalinger fra andre bloggere, måtte vi lige afprøve det. Vi startede ud med to (virgin) drinks, ginger apple ice tea og Kung Fu lemonade….begge smagte ufattelig godt.

 photo fc5b57e6-b7ae-4017-b4bd-1c23fc6e0e9b.jpg

Derefter fik vi som startere inside out ruller med spicy tun, også vild gode! Dumplings med rejer og svinekød og sprøde ruller. Hovedretten blev klistret ris med ingefær og forårsløg, Robata sticks grillet over kul med pak choy og svampe til samt en side dish med tangsalat.
Allerede efter de her retter, var vi godt mætte. Heldigvis var desserterne relativ lette, den ene en kokos is med mini doughnuts og den anden en sorbet med sake marineret blommer og peanut crumble.
Jeg vil helt klart anbefale stedet til dem der godt kan lide asiatisk mad. Det er en god blanding af kinesiske og japanske retter.

 photo 9c5cc722-07b5-449f-87fc-f18038cd0a99.jpg
 photo 6b5186a8-6147-4500-ae2d-4554aa98155e.jpg

bloglovin

11 kommentarer

 • Mia

  Hej Lynn!
  Det ser SÅ lækkert ud, men må jeg måske være så fræk at spørge, hvad I gav for sådan en omgang? 🙂
  Nu hvor jeg har sagt mit job op OG ovenikøbet bor helt i Kolding, har jeg ikke så mange penge at give af..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Mia, du kan til tider købe en menu på earlybird.dk til selve dagen. Der sparer man 1/3 af prisen. Mener vi gav omkring 5-600kr for to personer ekskl. Drikkevarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig et rigtig godt sted! Var der med min kæreste i går: http://selshi.wordpress.com/2013/04/26/yesterday/ og vi skal helt sikkert derhen igen. Desuden tænker jeg at lokke nogle veninder i fordærv: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Skønt at høre, at i også nød stedet. Det er absolutlig et besøg værd igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Hej Lynn.

  Tillykke med babyen!!

  Har lige et spørgsmål om maden, har været lidt inde og lure på menukortet (det ser jo for lækkert ud). Var det så en menu (den der hedder Izakaya Menu) I bestilte, eller bestilte i alle tingene hver for sig?

  Og var det som det der early bird?

  sorry for de mange spørgsmål – overvejer selv at tage kæresten med derhen på min fødselsdag, men skal lige finde ud af om jeg har råd 😉
  ps. god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Maja,
   Det var igennem earlybird at vi bestilte. Man får ikke selv lov og bestemme menuen. Men ud fra det jeg så på de forskellige borde, så så alt rigtig lækkert ud. Jeg kan klart anbefale det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • majaVJ

   Tak for svar 🙂
   Det tror jeg jeg vil prøve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Hej lynn 🙂
  Rigtig fin blog du har! Og tillykke med graviditeten 🙂

  Oh nej, jeg hader at være den løftede pegefinger! men jeg ville bare sige at man ikke anbefaler gravide at spise tun (eller andre rovfisk) under graviditeten, da de indeholder tungmetaller, især kviksølv, som kan give fosterskader- ikke fordi jeg tror at lidt sushi skader, men nu er du i hvert fald advaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Mary,

   Mange tak for de fine ord. Man må godt spise 100gr rovfisk om ugen, når man er gravid. Og det gør jeg langt fra 😉 Tror det er den eneste gang jeg har spist tun i løbet af de 4 måneder. Men tak for advarslen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kig endelig forbi min blog, jeg udlodder lige nu en Kari Traa sportstop som giveaway, så skynd dig ind og deltage i konkurrencen.

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille nyhed....