Weekend love

Graviditets gavekurv

 photo c37a8f39-1f4c-48c3-9b91-08d3db28e9ac.jpg

Efter arbejde i går smuttede jeg lige forbi Mildh Press – PR bureau for at hilse på. De søde mennesker derinde, havde nemlig en graviditetsgave til mig. Og minsandten om ikke søde Mia stod klar med den største og fineste gavekurv med alverdens lækkerier til mig og baby. Det er simpelthen så betænksomt af dem, og det varmer så meget om hjertet, at der bliver tænkt på en. I kurven lå der to bløde håndklæder, en skrubbebørste – begge fra Bio Oil, en badeand, barnets første bog. Og så lå der også makeup og hudplejeprodukter fra Pai, La Roche-Posay og selvfølgelig en bio-oil der er parabene-fri. Alle de andre makeup og hudplejeprodukter der lå i kurven er både parabene og parfume-fri og derfor super egnet til gravide, som gerne vil være lidt forsigtig omkring de produkter, der bliver anvendt dagligt. Jeg glæder mig til at få ombord i alle produkterne, og specielt bio-oil som skulle hjælpe mod strækmærker og dehydreret hud.

 photo 3181c0a8-e423-47cb-be6e-25385a584bb0.jpg

bloglovin

4 kommentarer

 • Mette

  Der er rigtig mange gravide samt nyligt gravide bloggere i øjeblikket. Mange af jer skriver derfor, helt naturligt, om diverse parabenefri produkter m.m. Bl.a at det er vigtigt ikke at bruge produkter med diverse skadelige ingredienser i. Det er desværre bare sådan, at alt det man har brugt gennem livet med diverse problematiske stoffer i, ophober sig i ens fedtdepoter, som man jo som kvinde helt naturligt har. Og den eneste måde disse ting kan forlade kroppen igen er gennem modermælken, når man ammer sit barn. Så at man skærer disse ting væk i den ret korte periode, man er gravid, svarer desværre kun til en dråbe i havet. Det er ikke for at skræmme nogen – synes bare ikke, det er rigtigt, at blive ved med at fremstille det, som om man bare skal undgå disse ting, mens man er gravid.

  Venlig hilsen
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har aldrig selv været særlig opmærksom på parabener og parfumer, og har heller ikke synderligt tænkt mig at være det nu, hvor jeg er gravid. Det er dog utroligt lækkert, at få de produkter samt der er produkter på markedet, der kan imødekomme kvinder, der ikke bryder sig om parabener og parfumers behov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj, det var da super betænksomt af dem! Jeg brugte selv bare Matas’ mavecreme (aka. bare en fed creme), som jeg smurte mave og lænd ind i, og jeg fik (heldigvis!) ingen strækmærker, selvom maven var godt stor 🙂 Tror egentlig mest det handler om, at huden skal være fugtet og godt elastisk og ikke så meget om det er fancy olier eller alm. creme, men derfor er nye sager jo altid velkomne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sødt af dem! 🙂
  Sikke en lækker kurv!!

  Bio-oil’en kan kun anbefales i hvert fald, har selv brugt den i begge mine graviditeter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend love