Instagram #17

On the look out for

 photo zara.png

Næste uge tager jeg til Barcelona, og der har Iberia bare at genoptage sit arbejde igen. Synes det er lidt ærgerligt, at det skal gå ud over så mange turister i denne uge. Tænk på alle de mennesker der ikke kommer på ferie. Men på den anden side, er det jo også til at forstå hvorfor de gør det. For at protestere mod nedlæggelse af arbejdspladser. Dog behøver de nu ikke gøre det mens jeg er afsted 😉
Jeg glæder mig sådan til at komme derhen, fordi det er første gang. I dag havde vi et Google hangout med nogle Barcelona experter, så vi kunne få lidt tips til gode spisesteder og sightseeings. En ting jeg i hvert fald skal, er at tage en smut i Zara, hvor jeg har hørt at de er billigere end DK. De ovenstående ting er noget jeg helt sikkert skal holde øje med, som er tilgængelig på deres webshop nu. Elsker striber og farven på jakken. Og sko kan man jo ikke få for mange af.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram #17