Bølget hår

Instagram #17

 photo instagram17.png

Her kommer lige en omgang snapshots fra min hverdag. Nogle af billederne har jeg haft uploadet på Instagram, her kan i følge lidt med i hvad jeg laver, når jeg ikke blogger. Jeg hedder dailystylediarylynn til dem der er interesseret 😉 Jeg har ligget syg de seneste par dage, hvilket er så røv øv! Og kedeligt. Det ser vist ud som om jeg alligevel ikke har den super immunforsvar, som jeg går og tror jeg har 🙂 Men her er i hvert fald hvad jeg har lavet de sidste mange dage.

1. Jeg har testet mit bølgejern fra Toni & guy. Er ret tilfreds med resultatet.
2. Det var kinesisk nytår i weekenden. Velkommen til slangens år. Som barn/ugift får man en lille rød konvolut med penge i.
3. De mange sygedage har budt på kompletmorgenbord med friske boller, te og friskpresset juice.
4. Jeg har hentet pakker hos Zara – der var hele fire pakker!
5. Jeg har ordnet mit skab og lagt mine ting i akrylæsker. Addicted much!
6. Mors nudelsuppe er en favorit. Uanset om man er syg eller ej!
7. Aftensnacking og det er vel og mærket efter at have spist aftensmad. Appetitten fejler vist intet.
8. Hvorfor skal det stadig sne! Jeg er ved at være meget træt af dig, sne. Barcelona, jeg kommer om 15 dage.
9. Edamame bønner er en god og sund snack….mums

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bølget hår