Tranny Bingo

Glitter Rose & Sweet Peach

 photo 2c5ce185-3a34-4f2d-af23-0151a4542aef.jpg

Jeg har fået to flotte lakker fra Nilens Jord forærende. En virkelig lækre farve der giver mig forårsfornemmelser…nemlig Sweet Peach. Jeg er mest til farverige negle, når det er i de varmere årstider. I løbet af hele vinteren har jeg enten ikke haft neglelak på ellers har det været sort eller i de grå nuancer.
Jeg toppede sweet peach med en Glitter Rose på ringfingeren. Det giver lidt ekstra fest og farver med glitter ;-). Neglelakken tørrer meget hurtig, og dækker med kun et lag. Virkelig et hit når tålmodigheden ikke altid lige er med mig 🙂 Nu er mine negle sååå klar på at vi tager på ferie meget snart.

 photo 1e62593a-3051-4c73-a7eb-585cb5705106.jpg

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tranny Bingo