I Want!

Deep barrel waver

Håber i har haft en fantastisk weekend, og mandag ikke har været for hård ved jer. Jeg har fået min kæreste hjem fra skituren..yeah! Selvom det også nu var rigtig hyggeligt hos mine forældre. Vi har lige bestilt vores tur til Barcelona, og tager afsted om tre ugers tid. Jeg glæder mig så meget til det! Her til aften har vi lavet hj.lavet pizza og hygget foran fjernsynet. På vej hjem fra arbejde var jeg lige forbi posthuset for at hente en PR gave. Pakken indeholdte nedenstående krabat, som er en deep barrel waver fra Toni & Guy. Ja, den ser altså lidt mystisk og kraftig ud, men den er beregnet til at lave bølger i håret. Så med et klem, er den i stand til at bølge håret uden at skulle vikle det rundt om jernet. Jeg glæder mig til at tage det i brug i morgen tidligt.

 photo cfa84a27-8003-4a41-a8f7-347de64ebce8.jpg

Der skal nok komme anmeldelse af det, men indtil videre kan i se på modelbilledet hvordan bølgerne kan se ud.

 photo da3ff71b-0052-43da-803d-83cd2303d61d.jpg

bloglovin

3 kommentarer

 • Hvordan virker det? 🙂 Og hvad koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det koster 599,- og man skal sådan set bare klemme håret mellem de to plader. Så laver den bølgerne i håret, uden at man skal vikle håret rundt om jernet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se resultatet 😀 Er sikker på det bliver super fint, min veninde har et, synes altid det ser fantastisk ud, når hun laver dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Want!