Leo + lak

Bølget hår

 photo 897f37f1-d30c-4799-b365-554b693daff6.jpg

I weekenden fik jeg testet min Deep Barrel Waver jern fra Toni & Guy, som jeg har været så heldig at få af søde PR-folk. I kan se det her, hvor jeg tidligere har blogget om det. Det minder mest af alt om et crepejern, men bare med større bølger. Så håret ser mere naturlig krøllet ud. Det er ret nemt at håndtere, man tager bare noget hår, putter det mellem fladerne, og klemmer til i nogle få sekunder. Det bliver ret hurtigt varmt, hvilket gør, at det tager ingen tid at få krøller i hele håret.

 photo 93822bbf-638a-40d8-8773-a0b981e9174c.jpg

For at få styr på krøllerne og det statiske elektriske hår, anvendte jeg en lille klat Curl Defining oil også fra Toni & Guy. Den anvendes for at få kontrol og fremhæve krøllerne uden at fedte håret til. En meget lille dråbe er nok. Selv til mit hår 😉

 photo 2652ff7f-c0e6-4ed7-ade0-614612398f69.jpg

Det blev resultatet af krøllerne. Jeg krøllede håret lidt tilfældigt for at det skulle se mere naturligt ud. Man kan eksperimentere med det for finde lige det look man allerhelst vil have. Jeg er ret tilfreds med de mange bølger i håret, det giver lidt spil end mit ellers meget glatte hår.
Lidt info til dem der er interesseret i det, Deep Barrel Waver fra Toni & Guy koster 599,-. Jeg er ikke helt sikker på salgsstederne, men mon ikke Matas har det?!

bloglovin

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo + lak