Lyserød morgen

Same same but different

zarakjoler_zps62ed289a photo zarakjoler_zps62ed289a-1_zps695f179d.jpg

Jeg har ikke gjort mig de vildeste udsalgskøb i år, mest fordi jeg ikke lige har haft tiden eller overskuet til at rende rundt i butikkerne. Så de fleste køb er faktisk sket over nettet. Kjolerne er fra Zara. Den grå er købt i butikken, mens den anden er bestilt hjem fra deres webshop. Den grå har jeg egentlig haft i et par uger efterhånden og er vildt glad for dens pasform, så da jeg fandt den olivengrønne på nettet, blev den klikket hjem med det samme. Begge kjoler har “læderdetaljer” og elastisk i taljen. De sidder langt bedre end hvad det lige ser ud på bøjlerne. Så begge af kjolerne kan sagtens anbefales. De ser ikke ud til at være tilgængelig længere på deres shop, men i butikken på Strøget havde de masser af den grønne tilbage i flere forskellige størrelser.

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød morgen