1000 tak ❤

Lyserød morgen

IMG_0609_zps16099110 photo IMG_0609_zps16099110-1_zps39d9ad25.jpg

Jeg har sendt J afsted på skiferie, og fordi jeg ikke gider sidde mutters alene derhjemme. Er jeg taget hjem til mine forældre. Der er altså ikke noget bedre end at være derhjemme, og blive forkælet ovenikøbet. Jeg har sidder nu her i sofaen i mine natbukser, der matcher kaffekoppen i lyserød med hvide pletter. Og et Elle blad der såmænd også er med på den lyserøde trend. Jeg har ikke taget mit kamera med, så i må bære over med mørke iPhone billeder.
Jeg nåede lige at shoppe lidt efter arbejde i går, og fandt to ret så fine kjoler i Zara. Dem må jeg vise lidt senere.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1000 tak ❤