Happy weekend

Asquith London

 photo Asquith_zps83728d66.png
Da jeg sad og læste det seneste Eurowoman, mens jeg ventede på VVS’eren derhjemme (goddamn afløb) så faldt jeg over disse to flotte cardiganer, fra et mærke jeg ikke kender. De er fra Asquith London og producerer Yoga-tøj, noget som jeg slet ikke har kendskab til. Men de er så flotte draperet og kan bruges til mange andre lejligheder end Yoga, det er jo ikke ligefrem noget jeg dyrker meget af. Til mit store held er de nedsat hos Yogaudstyr.dk med 40%. Så prisen på den endte med at være 389,- og der er gratis forsendelse. Jeg har bestilt den i sort, og hvis den bliver et hit, skal den også hjem i grå. Den findes kun som onesize, så det er lidt af et sats.

Husk det er ved at være sidste chance for at stemme på mig og vinde en rejse af en værdi af 7,500kr. Vinderen af Expedia konkurrencen bliver nemlig fundet på tirsdag så go, go, go….stem og hav muligheden for at sikre din sommerferie. Deltag her.

bloglovin

6 kommentarer

 • Lilli Isabell

  Ej hvor er den fin! 😀
  Jeg kan bare ikke finde den på hjemmesiden? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg tror desværre den er udsolgt allerede, jeg kan heller ikke finde den derinde. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lidt svært ved at forstå den skulle være lavet til yoga, den er jo mega fin! Glæder mig til at hører hvordan den er når du får den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg kan heller ikke lige se hvordan den er egne til yoga, måske til efter timen. Flot er den i al fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja, de er virkelig smukke. Har allerede en der ligner i en grå version, så den sorte frister, må jeg nok indrømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har faktisk en fra Cos i sort der ligner meget. Men den ser simpelthen for fin til ikke at klikke den hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy weekend