Asquith London

1000 tak ❤

014-3_zps5b692485 photo 014-3_zps5b692485-1_zpsa63fb508.jpg

Så mange gange tak for jeres stemmer til Expedia konkurrencen. Jeg er skam blandt de fire vindere! Hvilket betyder at jeg har vundet en rejse til Barcelona! Rejsen forventes at finde sted næste måned. Det bliver så skønt, og jeg har tænkt mig at tage J med under armen. Tage afsted mod lidt varmere vejr, nyt land og en masse oplevelser. Hvad vi skal opleve og bo har vi endnu ikke planlagt endnu. Men hvis i har gode råd og tips til Barcelona – kom gerne med dem 🙂

Igen så mange tak for jeres stemmer. Det betød virkelig alt for mig. I er dejlige!

bloglovin

11 kommentarer

 • Ok, det er lidt sent, men du er ikke taget afsted endnu jo, så here goes:

  Café/bar/spisested El Rosa Raval (meget meget tæt på MACBA) er klart en aften værd! Der er lækker mexikansk mad, billige nachos med seriøst mere hjemmelavet guacamole end chips og det, der gør det besøget værd: verdens bedste mojitos! Til 3,5€ stykket. Det er fantastisk. Og så er stedet udsmykket så skægt :)..
  ( http://rosaraval.com )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg rejser først næste uge, så det er perfekt med tips. Og tak for tippet, det vil jeg lige tage med. Elsker mexicansk mad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tharsiny Thanendran

  Tillykke!
  Jeg tænkte på hvor støvlerne er fra? De er SÅ fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malou

  Du skal prøve at få bord på Ticketsbar – jeg har boet hernede i over et år, og det er hands down den bedste tapas, jeg NOGENSINDE har smagt. Det er fantastisk og en helt unik oplevelse. Det er brødrene fra El Bulli som har åbnet det… Jeg kan virkelig anbefale det.

  Ellers tag på Boca Grand, det er en oplevelse i sig selv. I samme gade ligger El Japones som har virkelig lækker sushi(der ligger en sushibar overfor som faktisk er på samme niveau, bare billigere)

  Derudover burde en fashionista som dig tage ind i Santa Eulalia både for shopping og nyde deres lille dejlige café 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ih, tak for de mange skønne tips. Jeg kopierer lige al teksten og smider ind i min lille rejse notesbog. Tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig 🙂 Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ej, stort tillykke! Håber I får en super tur og glæder mig til at læse indlæg fra Barcelona. Når I har været afsted, giver du måske en masse tips videre også 😉

  Klem, Fie
  http://afashiontaleblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke 🙂 håber I får den bedste tur. Jeg har aldrig været i Barcelona, så jeg har ingen fif. 😉
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majavj

  YES at du vandt – så var alle stemmerne ikke forgæves:-)
  Glæder mig til at høre om jeres tur – har aldrig selv været der så ar ingen tips! Men er sikker på der er dejligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asquith London