Det var den jul

Udsalgs ønsker

Photobucket

Udsalget er så småt som skudt i gang, og jeg prøver lidt at følge den fra sidelinjen. Jeg er ikke sikker på, at jeg har lyst til at bevæge mig ud i butikkerne med alle de mennesker. Og så er mange af butikkerne jeg har øje på, også fra udlandet. Hvilket gør webshops så uundværlige. Jeg har faktisk lige inden jul klikket et par produkter hjem fra mærket Avene ,som skulle være ret god mod huden. Det er sat ned med 20% frem til 31.december. Marc Jacobs coveret overvejer jeg meget at klikke hjem, da jeg virkelig ikke kan undvære et cover på min Iphone. Stella McCartney Falabella Cross-body er perfekt! Så smuk men efter at have investeret heftigt i boligindretning, forbliver hun lidt endnu en drøm. Måske hun bliver sat yderligere ned?! Jeg kan jo være heldig. Det jeg allermest har brug for nu, er Basics til arbejdsgarderoben som fx. kjolen fra Cos og blazeren fra Zara. Apropos udsalg hos Zara, så har deres Home webshop også udsalg, hvor de blandt andet har flotte stearinlys. Både slangeskinds ballerinaer fra Pretty Ballerina og Izabel Camille øreringe set hos Be-fashionable måtte også gerne komme herhjem og bo. Puha…det blev alligevel til en del udsalgsønsker!

bloglovin

8 kommentarer

 • Jakken fra Zara er simpelthen så smuk. Jeg prøvede den for kort tid siden og hvorfor jeg ikke købte den er mig en gåde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hihi man tænker ikke altid klart 😉 de situationer har jeg også stået i mange gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det er de fineste ting! Jeg skal helt sikkert ud og håndplukke nogle lækre ting, helt sikkert også nogle af disse, når januarudsalget endelig begynder. Januar er den bedste måned på hele året! En skam man ikke får dobbelt løn også..

  Kig endelig forbi 🙂

  //Amalie

  Amalieardahl.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en kunst at prioritere… Må vist også hellere selv ty til den gode gammeldags liste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jep! Og så holder jeg også lige øje med om det bliver sat lidt ekstra ned – så slår jeg til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfine ting du har udset dig! Blazeren fra Zara er så fin, men kunne være rart hvis den blev sat mere ned, de starter altid meget blidt ud 🙂 Er også vild med ballerinaerne, så pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja, lidt for blidt synes jeg nu også. Sidder og venter spændt på at de sætter det hele ned med 50% 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den jul