I fredags

Julegaveønske // Skønhed

Photobucket

Her kommer der lidt flere af mine ønsker, nogle af dem har jeg i forvejen, og er mere ment som inspiration til jer derude. Produkter som jeg nemlig er ret tilfreds ved. Det er ved at være noget tid siden jeg har udvidet min Essie samling, det er vist på tide at få nogle af de nye farver ind til samlingen. Chanel spejlet har jeg blogget om før, men der havde jeg ikke så meget brug for det, da jeg havde et andet et. Men nu har jeg formået at tabe mit lommespejl og det er nu i to dele…argh! Chanel spejl, du er mere end velkommen i min makeup taske! Maison Martin Margielas flower market parfume minder mig og sommerdage og er ret kraftig og sød i duften. Touperingsbørsten fra GHD er nok lige den der skal til, for at toupere mit asiatiske hår. Der går normalt ikke lang tid før touperingen ryger ud, hvis ikke det er gjort ordentligt og med den rette børste og stylingprodukter.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I fredags