Endelig ferie

Glædelig jul allesammen

005-4_zps06fad4fc

Så blev det endelig juleaften. Noget vi alle vist har set frem til i hele december måned. Det er virkelig gået stærkt, og snart er nytår på vej. J og jeg skal tilbringe vores jul hvor for sig, som vi altid gør. I morgen og overmorgen er vi så samlet først hos hans familie og så hos min 2.juledag. Den ordning passer os begge vist bedst. Alle gaverne er købt og pakket ind, nu skal vi lige spise sen morgenmad for så at køre hjem til hver vores familie. Jeg glæder mig til god mad og afslapning derhjemme i familiens skød, og ikke mindst at give min forældre deres gaver. Håber I får en fantastisk aften sammen med jeres familie.

008-2_zps860f3895

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig ferie