Glædelig jul allesammen

Det var den jul

Tiden smutter fra mig når jeg holder juleferie. Jeg var en af de ikke så heldige, der stod tidligt op for at gå på arbejde. Selvom jeg nok havde allermest lyst til at blive i sengen og læse bøger. Jeg er nemlig i gang med at læse Jussi Adler-Olsens bøger om Afdeling Q. Eller tage ud og juleshoppe i butikkerne. Har i fundet noget godt?

008-2_zps7a6ec310

Juledagene har stået på familiebesøg – alle tre dage. Først var jeg hos mine familie, dernæst hos J’s familie og sluttede julen af hos min familie, til mad der overhovedet ikke havde noget med julen at gøre. Vi har fået så fine gaver, langt flere end forventet. Her er kun et meget lille udpluk af det. RC skålene viste jeg for i et andet indlæg, og er en gave fra mit arbejde. Ellers har vi fået en masse lækkerier, penge og flere gavekort.

003-2_zps5130ef8f

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul allesammen