Louise Roe

Primer, primer & primer

Primer

Er der noget der lige kan redde en vintertør og kedelig hud, så er det altså primeren! Den får makeup til at se jævn ud på huden, og får den til at holde i meget længere tid. Thank god, det er der altså brug for på de lange arbejdsdage :-). Jeg har efterhånden samlet mig en lille samling af primere, der alle har deres egen unikke virkning. Photo finish fra Smashbox og Yves Rochers perfect primer er begge meget tykke i konsistensen, meget holdbar og derfor meget egnet til lidt tungere makeup der skal holde hele dagen. Den fra Elf Cosmetics og Lily Cole for Body shop primeren er begge mere egnet til hverdags brug. Specielt den fra Body shop er god til at give lidt ekstra glød i ansigtet fordi den indeholder små glimmer partikler. Jeg kan dog ikke finde den på Body shops webside, men mon ikke den stadig er til at finde i deres fysiske butikker. Har i en yndlingsprimer?

bloglovin

5 kommentarer

 • Hej!
  Kunne ikke helt forstå om du ud fra teksten ville anbefale den fra elf? Har aldrig før brugt en primer, så vil gerne starte med et rimelig billigt produkt, for senere at opgradere, hvis jeg godt kan lide produktet.. Så har du en, du vil anbefale som begynderprimer? 🙂
  – Er vild med din blog!!
  /Laura Toft

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Laura, tak for de fine ord. jeg synes godt om alle fire men vil klart mest anbefale den fra Yves Rocher til 129kr. Den synes jeg virker bedre end den fra Elf. Og så er den heller ikke super dyr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  The Body Shops primer var en limited edition lilly cole make up 🙁 Men den kommer måske vildt billigt til januar udsalget! Nogle butikker har vist også stadig lager?? hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger faktisk aldrig primer, og vidste egentlig ikke rigtigt hvad det var, indtil jeg læste det her. Men måske man skulle investere i én, til at give ansigtet en mere ensartet farve, som du skriver 🙂

  http://photographyfrejalyngbo.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louise Roe