Min søndag

Lyserøde detaljer fra tasken

pink

Kiggede lige en gang ned i min taske og fandt en mindre samling af lyserøde detaljer(…eller nude er det vel :-)) Inderst inde er jeg langt mere girly end jeg giver udtryk for gennem mit tøj. Hvis jeg kunne ville jeg have alt i lyserødt, men mit voksne jeg, prøver at begrænse det kun til at være lyserødt i de små detaljer.
Pungen købte jeg på min ferie i Hong Kong, og er blevet så glad for den, at den Mulberry pung jeg havde i tankerne er blevet sat lidt til side. Den lille pung er fra Cover x Nue Notes samarbejdet og fungerer genialt som nøglepung. Så er den også i det blødeste læder. iPhone coveret er af nyere erhvervelse fra ebay.

bloglovin

8 kommentarer

 • Elsker lyserød! Nogle gange bliver jeg i tvivl om om det er for tøset/barnligt…
  Hvis jeg helt selv kunne vælge en bil og ingen økonomiske begrænsninger havde, så ville jeg jeg købe en lyserød Fiat 500. Ikke den “fesne” pink som man kan få som standars farve, men en rigtig lyserød, og gerne med lidt perlemor eller glimmer i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Skal vi gå sammen om at købe den Fiat? Det lyder som en rigtig lækker og tøset bil. Jeg synes nemlig det kan være meget tøset/barnligt, derfor jeg prøver at holde det i de små detaljer 😉 Hvis ikke det var pinligt, så var jeg nok blevet en omvandrende Barbie, med alt det lyserødt jeg skulle have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også Nué Notes pungen, og den er altså genial til de dage hvor jeg kun har en clutch med som taske.

  Den anden er også virkelig fin – ærgerligt at den ikke sådan lige er til at få fat i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja den er så. Der er jo lige plads til nøgler, kreditkort og små ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror rigtig mange piger undertrykker den side (inklusiv mig selv) man vil jo ikke ligne en lille pige igen haha..

  Kh
  TravelOrNot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det er egentligt for dårligt, at vi er nød til at undertrykke den side af sig selv. Nogle gange vil jeg bare ønske at jeg var 5år igen! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er vel alle sammen lidt girly i det på hver vores måde 😉

  Rigtig god blog, by the way!

  Ha’ en god mandag aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søndag