En aften i Theens verden ❤

Favoritter fra skabet

Der er bare visse ting i skabet, som jeg aldrig kommer til at være trætte af og som jeg kommer til at anvende til de er helt slidte. Det gælder fx. med meget af det jeg havde på i søndags. Tørklædet er fra sidste år, som jeg fik foræret af Mildh pressebureau – det er fra Black Lily og varmer dejligt. Mine støvler der går til op over knæet er købt på Ebay, og de kommer højst sandsynligt også til at hænge på mig vinteren igennem. Tasken den håber jeg forbliver en favorit mange år endnu.

064-1

Jeg skulle egentlig have været på et par pressebesøg, men sidder fast på arbejdet, så det må vente til i morgen. Hvor jeg forhåbentlig kan nå en enkelt inden de lukker 🙂

047-1

(Tørklæde – Black Lily, Strik cardigan/slag – Vila (gammel), Støvler – Ebay)

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften i Theens verden ❤