Dagens // 28.10.12

Den perfekte grå

grtrklder

Der er en ting jeg absolut skal have fat i denne vinter udover måske en ny vinterjakke. Jeg er virkelig gøre klar til at polarvinteren rammer os. Brrrr….jeg tænker masser af lækkert strik og vamset. Er et gråt tørklæde gerne i cashmere eller i hvert fald med en snert af cashmere i. Der er et ret bredt udvalg på nettet, nogle med og uden – og i ret mange forskellige prisklasser. Lige nu er jeg allermest hooked på det grå fra toogoodtobebasic.com der dog kun indeholder 5% cashmere og resten uld. Det er udsolgt lige pt. men jeg har skrevet mig op og lige så snart det lander på hjemmesiden, skal jeg klikke det hjem.
(links til de forskellige tørklæder findes nedenunder)

1. To good to be basic – Amazing Amy. 390,-
2. COS – 100% cashmere – 69euro
3. Lounelle – 100% cashmere – 1.499,-
4. Undarmaa – 100% mongolsk cashmere – 925,-
5. Selected Femme – 10% Cashmere – 299,-
6. By Nord – 100% Bomuld – 349,-

bloglovin

8 kommentarer

 • Hvor ser de tørklæder bare lækre ud!
  Jeg har et gammelt et fra Zara med cashmere, og det er jeg så glad for. Hvis jeg kunne vælge ville jeg købe et fra Cos i cashmere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det ser også ret lækkert ud, tror lige jeg skal ind og gramse på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig anbefale dig at købe et i 100 % cashmere fx det fra COS. Jeg har købt et fra H&M i år i ren cashmere, og det er det lækreste og varmeste tørklæde jeg nogensinde har haft. Det er simpelthen så blødt og behageligt at have på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det du har fra H&M findes ikke i grå vel? Vil nemlig også allerhelst have det i 100% cashmere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej kun i bordeaux og creme så vidt jeg ved. Jeg vil også gerne have et gråt og overvejer det fra COS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Nå ok øv 🙂 Det fra COS ser også ret lækkert ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte med det samme nr. 3 er da lige mig – men så så jeg prisen, og jeg ombestemte mig meget hurtigt 😉 Dem fra COS ser også skønne ud, og så 100% cashmere 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja det er også kun prisen der afholder fra at købe den. Ellers så lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // 28.10.12