Favoritter fra skabet

Dagens // 28.10.12

014-1

(Bag – Mulberry, Dress – Kina, Boots – Zara, Scarf – Vibe Johanson)

Hvor er det skønt at vågne op til dette vejr på en søndag. Plus at jeg har fået en time mere på øjet. Har i husket at stille tiden en time tilbage? Heldigvis foregår det meste jo automatisk, så man ikke kommer en time for tidligt til en aftale. Den har jeg vist prøvet.
Jeg har været missing in action her i weekenden, fordi jeg har haft gæster til middag. Det er jo altid hyggeligt 🙂 Nu vil jeg fortsætte min morgen med en kop te, langt varmt bad og Mads og Monopolet på Podcast. Hav en god søndag.

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra skabet