Instagram #15

Øreringe // Forever21

013_zps7ae42cfd
014_zps90b92894

Ahh det er nu rart at finde mine shoppingfund frem fra min ferie, nu hvor jeg har underlagt mig selv shopping forbud denne måned…altså bortset fra møbelshopping. Som er langt dyrere end min vanlige shopping 😉 Jeg ærgrer mig sådan over at vi ikke har en Forever21 butik i Danmark. Meget af deres tøj er slet ikke mig, men der er nu mange gode ting i blandt. Og deres smykkeafdeling er to die for!!!! Meget bedre kvalitet og langt flottere end hvad fx. H&M har at byde på. Jeg købte de to par øreringe med hjem, fordi jeg altid står og mangler store flotte, flashy øreringe til fester. Og så kostede de jo ingenting.

Udover at få orden i mine smykker her på denne søndag, så har jeg også været i gang i hele lejligheden og omsider blevet færdig med den sidste bog i Fifty shades trilogien 😉

bloglovin

9 kommentarer

 • Ida

  Har lige været i F21 i London. Købte så mange smykker at det næsten er pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  ELSKER F21!! Især deres lidt dyrere linje og så deres smykkeafd;)
  Glæder mig til at gå amok derinde i NYC i nov. og i Seoul næste år – deres er tre kæmpe etager!
  Kom meget gerne snart med Hong Kong guide…glæder mig så meget til at se hvad man kunne finde på, hvis man nu kom forbi;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg var også i F21 i Las Vegas, og der mener jeg de har verdens største afdeling. Det var SÅÅÅ kæmpe stort, lige på grænsen til meget uoverskueligt 😉 Jeg skal meget snart komme med den guide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså rigtig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finny

  Nåh du er blevet færdig med 50.. Hvad synes du?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg er solgt!! Jeg levede mig fuldstændigt ind i deres roller. Er helt ærgelig over at den er slut 😉 Glæder mig til filmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Finny

   Haha ja det gjorde jeg også.. 🙂 Og ja glæder mig sygt meget til filmen.. Dog ved jeg ikke hvem der er egnet til at spille Christian og Ana.. I mit hoved er Christian en blanding af Matt Bomer og Alexander Skarsgård så det bliver spændende at se hvem de får castet til rollerne..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det kunne bestemt være dejligt med sådan en butik, for hvor er disse øreringe bare smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forever 21 i Danmark ville være så fantastisk! (måske ikke så godt for pengepungen). Gik helt amok derinde, da jeg var i New York i juli. Jeg elsker så både tøj og smykker… og deres sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram #15