Essie + Muji

Hong Kong guide – sightseeing

Her kommer den længe ventede guide til Hong Kong. Det er virkelig svært at få alle detaljer og stemningen med på de få billeder og på skrift. Det skal virkelig opleves. Men jeg har prøvet mit bedste at få mine bedste oplevelser og anbefalinger på skrift. Så der er nogen af jer heldige der skal afsted, som kan gøre brug af den. Jeg har valgt at dele den op i to dele, så den ikke bliver for lang og uoverskuelig. Første del handler om sightseeing som jo er i top, når det gælder Hong Kong. Der er jo milliarder af ting, man kan foretage sig. Anden del som kommer på bloggen senere kommer til at omhandle vores alle favorit, shopping og mad 🙂

Photobucket
Ocean Park
Lyder Zoo kombineret med forlystelsespark som en god idé? Så er Ocean Park lige noget. Man kan køre i de såkaldte Cable cars fra den ene del af parken til den anden, op over bjerget i mange meters højde med fantastisk udsigt over dele af Hong Kong. Der er ligeså mange forlystelser som der er søde dyr at kigge på. Vi så blandt andet på pingviner, rokker og hajer i kæmpe akvarium, delfiner og pandaer. Og blev slynget rundt i de sjoveste forlystelser. Sæt gerne en hel dag af til at være derinde, og undgå såvidt muligt lørdage og søndage.

Hong Kong History museum
Museet giver et rigtig godt indblik i Hong Kong/Kinas historie gennem tiden. Man ser små landsbyhuse indrettet præcis som de så ud dengang, påklædningen fra gamle dage og det hele er indrettet således at man kan gå rundt og ind i de forskellige huse og landsbyer. Det koster 10$ (7,8DKK) at komme ind.

Disney Land
Det kræver en barnlig sjæl og forkærlighed for Disney, som jo er lige mig. Jeg er sucker for forlystelsesparker. Det var min debut derinde, og jeg var helt i ekstase over stedet. Det er ikke spor stort, men har de vigtigste elementer fra Disney med. En god kombination af souvenir shops og forlystelser, som er for både de helt små og de lidt større som mig. Igen sæt en hel dag og kom i hverdagene, ellers kan i risikere meget lange køer til de forskellige forlystelser.

The Peak
Vil du se Hong Kong fra toppen? Så tag Peak tram op langs bjerget, for at komme op på toppen af bjerget. Hvor der er den bedste udsigt over Hong Kong, flottere udsigt findes altså bare ikke. Tag først derop om aftenen, når det er blevet mørkt. Her får i klart den bedste udbytte, når alle højhusene lyser op i mørket. Und jer den aftentur, det er helt magisk. Og højden giver et sus i maven.

bloglovin

5 kommentarer

 • Maja V

  Hej Lynn. Var også i HK i august/september og kan kun give dig ret i at det er en by der absolut skal opleves! Så kan man ikke undgå at forelske sig i den. Sjovt at se vi har været (nogle) af de samme steder:-) og the pral om aftenen WOW så smukt simpelthen ubeskriveligt!
  Vil lige give et rigtig godt link videre til resten af læserne, som du gav mig da jeg spurgte om HK fifs tidligere: rejsentilhongkong.dk – det er en FANTASTISK blog om hvad man kan opleve i HK, vi fik så mange gode oplevelser på baggrund af deres tips, så til jer andre der skal derhen: LÆS den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Årh hvor er det fine billeder.. Jeg var i Hong kong i marts måned og det var en kæmpe oplevelse!
  Vi var oppe ved Hong kong peak som ville have haft en fantastisk udsigt hvis det ikke lige havde været tåget den dag vi var der.. Jeg ville også anbefale Hong kongs Wall of Fame hvor der bl.a. er fodaftryk fra jackie Chan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  mange tak for de gode tips…ser meget frem til delen om shopping;) Og ja, god ide med hotelanbefalinger, som Maja efterspørger;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Lynn, Har set frem til din Hong Kong guide; skal nemlig selv dertil til foråret. Kan du evt. anbefale et godt hotel eller to? Må meget gerne ha’ en god udsigt over byen/havnen (som mange af dem har, men det er svært at vælge). Enten på det nordlige Hong Kong Island eller Kowloon, hvis du har boet dér. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Maja, jeg boede selv på Hotel Wharney Guang Dong, som lå ret få min. fra undergrunden, og med masser af spisemuligheder. Stedet har dog ikke den bedste udsigt.
   Jeg har desværre ikke anbefalinger til hoteller med udsigt til vandet, eller byen. Både Hong Kong Island og Kowloon er begge steder jeg vil anbefale at bo. Hvis i vælger hoteller der er mere end fire stjernet, er det næsten med garanti godt. Det i skal lægge meget vægt på er at finde et hotel, der ligger lige op af undergrunden. Den kan man ikke undvære, hvis man skal rundt i Hong Kong 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie + Muji