Øreringe // Forever21

Essie + Muji

011_zps1bd5bdbf
008_zps63b5ce3c

To af mine favorit ting forenet i en….jeg vidste jeg skulle købe med mig hjem lidt opbevaringsmoduler fra Muji. Med de priser de har i Hong Kong er det jo slet ikke til at stå for. Jeg var på udsigt efter en opbevaringsmulighed til mine neglelakker der lå og flød i æsker. Nu kan der ligge fire rækker per skuffe og så står de og pynter så fint sammen med den anden Muji æske som jeg fik af kæresten, da han kom hjem fra ferie.

bloglovin

5 kommentarer

 • Hvor er de fine! Må se at finde noget lignende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • britt

  Ej hvor smart! 🙂
  Jeg elsker bare Essie’s neglelakker!

  http://madenerikkedinfjende.wordpress.com – blog om SPISEFORSTYRRELSE og MAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh sådan en ville jeg gerne have fat på, har nemlig lidt svært ved at have min overskueligt i de plastikassser jeg har købt.

  kan man købe den over nettet eller lign?
  knus ellinorthorsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja du kan godt købe dem over nettet, men deres forsendelse er hammer dyre. Ellers hvis du er i nærheden af Magasin, så har de også mange lignende plexiglas løsninger 🙂 Mærket Nomess har blandt andet også noget der ligner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint og ikke mindst overskueligt. Jeg har ikke engang særlig mange lakker, men jeg kunne godt bruge en opbevaringsmetode der gjorde det lidt nemmere at have styr på hvad jeg egentlig har.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øreringe // Forever21