I'm back baby!

Bogtip // Fifty Shades

DSC_1370

Husmor porno, erotisk roman, page turner…..kært barn har mange navne. Det er lige hvad Fifty shades og Grey er! Lige før jeg tog på ferie, fik jeg tilsendt den danske udgave af bogen. Efter at have googlet mig til bogens anmeldelser kunne jeg ikke lade være med at bladre lidt i den. De første 100 sider fik jeg læst de første dage, og jeg tog bogen med på den 12 timer lange flyvetur….and guess what! Jeg sov slet ikke på flyveturen, fordi jeg havde travlt med at sluge de resterende 400 sider af bogen. Sjældent har jeg været på betaget og opslugt af bogen. Jeg havde fuldstændig sat mig ind i hovedrollens position og da bogen sluttede var jeg slet ikke parat til at give slip, så jeg bestilte straks 2’eren og 3’eren hjem. De lå og ventede i postkassen.
Jeg vil klart anbefale bogen til alle, men i skal nok lige advare folk omkring jer, at i ikke er til at træffe før i har læst bogen færdig. Og regn med at kæresten bliver lidt jaloux over at du vil tilbringe så meget tid på at læse om en anden piges forhold.
Hvis ikke i er den store læsehest, jeg kan i nok glæde jer til filmatiseringen. Så så sent som i dag, at Ryan Gosling kommer til at gå rollen som Christian Grey….ih spændende! Det skal da nok få de fleste piger op ad stolen.

bloglovin

8 kommentarer

 • Mina

  Jeg var lige ved at falde af stolen, da jeg læste at Ryan Gosling skulle spille rollen som CG… Kan slet ikke se ham for mig spille CH, han passer slet ikke til rollen, og til det billede jeg har fået dannet af CG. Jeg hepper helt klart på Matt Bomer – Han er CH!
  Ser frem til at 2’erne kommer på dansk, selvom jeg har læst den og 3’erne på engelsk for kunne slet ikke vente med at læse videre :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Matt Bomer er faktisk også helt klart min favorit. Det er ikke besluttet hvem det skal være endnu. Kun et løst rygte at det skulle være Ryan Gosling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finny

  Jeg er også totalt hooked på fifty shades.. Jeg er nu i gang med treeren.. hører dem på engelsk som lydbøger på min iphone..

  Jeg er blevet ret så vild med Grey.. åh suk <3 hahaha.. godt man kan opføre sig som en teenager når man er en 23-årig universitetsstuderende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Smart med lydbøgerne! Det kunne være jeg skulle anskaffe mig dem, så slipper jeg for at bære rundt på bøgerne. Jeg er også ret hooked på Grey 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det med Ryan Gosling er kun rygter og er blevet afvist af forfatteren! Han er en steg, men ikke Christian Grey – næ nej, det er Matt Bomer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg vil faktisk også sige at Matt Bomer passer langt bedre til den Christian Grey jeg har dannet mig en forestilling af. Det bliver spændende at se hvem det bliver 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ryan Gosling er bare lækker! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ryan Gosling og let S/M? Jeg er på! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back baby!