Dagens i grønne omgivelser

Sephora sprayflasker…genialt!

016-23

Jeg prøver så vidt muligt, altid at rejse så let som muligt, og alligevel ikke gå på kompromis med mine yndlingsprodukter. Jeg skal jo have så meget med hjem fra Hong Kong som muligt jo 😉 De fleste ting jeg har af skønhedspleje fylder enormt meget, og er ret tungt at slæbe rundt på. Sephora har selvfølgelig sørget for, at jeg kan transportere mine produkter med på en fashionabel måde. Flotte spray flakoner med en tragt som følger med…puh så skal jeg da ikke undvære noget herhjemme pga. overvægt. Jeg har hamstret et par flasker så jeg har til min spray balsam, til parfumer, desinficerende håndgel og you name it!

bloglovin

1 kommentar

 • First of all I would like to say fantastic blog! I had
  a quick question which I’d like to ask if you do not mind.

  I was interested to find out how you center yourself and
  clear your head before writing. I’ve had difficulty clearing my mind in getting my ideas out there.

  I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually
  wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints?
  Many thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens i grønne omgivelser