Anden uge af ferien

Nye sko & skjorte

dagens-5

Et dagens fra altanen på mit værelse. Iført en ny skjorte fra Forever21, som er relativ nyåbnet i Hong Kong. Og stiletterne er nye fra Kina med det flotteste mønster og flot hæl. Dem skal jeg nok vise ved en anden lejlighed. Skoene havde jeg kun på for billedets skyld, det er absolut no go at rende rundt i høje hæle, slet ikke spor praktisk 🙂 når vi går så meget i løbet af en dag.

bloglovin

2 kommentarer

  • Du ser super fin ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forstår jeg godt – men de er bare så flotte. Når jeg er på ferie lever jeg også i flade sko – i øjeblikket går jeg faktisk ikke i andet og jeg har ikke en gang ferie! Nå men når man skal gå meget er heels bare så upraktiske!!
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anden uge af ferien