Klædt i lette skjorter

Anden uge af ferien

Photobucket

Uge nummer 2 af ferien har jeg tilbragt i Kina. En times kørsel fra Hong Kong. Atmosfæren er en hel anden herhenne. Det er mere præget af stilhed, sove lidt længere, spise ude alle måltider og tid med familien. Det bedste måltid vi klart har fået herhenne, var mad fra Mongoliet serveret i et telt. Det var lam en masse tilberedt på alskens metoder.

bloglovin

2 kommentarer

 • Sofie

  Hej!
  Jeg tænkte på om du ikke havde lyst til lave en hongkong guide, f.eks: steder at spise, steder at se og generelt ting man måske bør tage hensyn til. Jeg skal nemlig til Hongkong i 5 dage om et par måneder, og jeg synes byen virker ret uoverskuelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Sofie, det vil jeg meget gerne gøre. Lige så snart jeg har alle billederne, skal jeg nok få strikket en guide sammen. God tur og glæd dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt i lette skjorter