Bling & spikes

Silver & Gold details

019-16

Jeg mikser gerne både guld og sølv, selvom der er mange der slet ikke synes det matcher. Det gjorde jeg nemlig så sent som i lørdags, hvor jeg havde fået mit nye spike armbånd på sammen med mit ur. Som går rigtig godt med min taske som er en gammel yndlings fra Asos.
Jeg har i morges efterladt min lejlighed med alt pakket ind i plastik, og nøglerne afleveret til et par håndværkere. Er så spændt på at komme hjem og se hvor lang de er i processen med at få udvidet min lejlighed med et ekstra rum. En ting ved jeg med sikkerhed, det er noget værre rod derhjemme 😉

I combine silver and gold details although it might be against a lot of people’s believes. I think the two goes well together. I like my combination of the silver watch and gold spike bracelet from Asos.

bloglovin

3 kommentarer

  • Ea

    Hejsa, fin blog!
    Hvor er dit ur fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er fuldstændig enig! Elsker guld og sølv sammen og forstår ikke, hvorfor der er så mange, der synes det er et no-go… Og har det i øvrigt på samme måde med træsorter – har aldrig forstået folk, der insisterer på at holde deres møbler i én træsort fordi “det er forkert at mixe”.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling & spikes