Endelig sommer!

Gylden bikini

008-23

Nyder i varmen? Jeg gør i hvert fald<3 selvom jeg ikke rigtig har haft muligheden for at være så meget ude eller ligge på stranden. Men jeg glæder mig lidt over, at det er fredag i morgen og det betyder jo bare weekend! Så det har bare at være godt vejr, for jeg lidt planer om at ligge lidt ude på fortet. Måske endda i min nye bikini, som jeg har købt i dag. Alt badetøjet er nemlig sat ned til 20kr per del i H&M. Jeg mangler slet ikke et nyt sæt, men når nu jeg skal på ferie lige om lidt, og der er pool på hotellet, så er det jo ok med nyt badetøj. Den gyldne farve kræver lidt, at man har fået lidt farve på kroppen. For den gør ikke andet en fremhæve bleghed! Giv mig sol nu!

Bought this new set of swim wear. It was marked down in H&M and I could not resist buying it since I am going on vacation pretty soon.

bloglovin

6 kommentarer

 • Hvor er den fin! Jeg håber du får en rigtig god ferie, hvor går turen hen om man må spørge – er altid mega nysgerrig 😉
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er godt nok nogle fine priser de får sat de bikinier ned i engang imellem, det er helt klart nu man skal købe ind til næste sæson 🙂 Og hvor er den fin i farven – meget unik!

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ja, det plejer jeg også at gøre. Jeg har nogle liggende som jeg købte slut sommer sidste år, de ligger og venter på at blive brugt i år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så må vi håbe, at det lovede regnvejr fra i morgen og weekenden frem holder sig væk! Personligt har jeg slet ikke fået nok af solen og varmen endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har knap nok været i solen 🙂 Så jeg håber også at den holder i et godt stykke tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig sommer!