Gylden bikini

Dalmatiner top

036-9

Hej alle <3 Jeg nåede slet ikke at kigge ind i går, fordi jeg havde travlt med at komme ud i solen. Efter arbejde hentede jeg kæresten og så tog vi videre ud til nogle venner og grillede og spillede spil til sent på aftenen. Jeg havde min nye dalmatiner top på fra H&M, som jeg købte fordi jeg så den på en udstillingsdukke. Den er ret fin med lynlås hele vejen ned bagpå og et slids forneden. Jeg skal vise jer et billede ved lejlighed.

Nu sidder jeg og nyder stilheden og at weekenden er startet, samt det regnede af i nat og vi er fri for det i dag. Efter min kaffe vil jeg lige løbe på posthuset og hente sushi til frokost.

Wore my new top from H&M yesterday. It has great details on the back – a zipper all the way down which makes the top more fun. I will show more pics later.

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gylden bikini