Flerfarvet halskæde

P.I.N.K Bracelet

friendship bracelet
Jeg måtte lige afprøve trenden med de her flettede armbånd af garn. Jeg havde helt tilfældigvis en kæde fra en taske liggende, som jeg kunne bruge. Ville egentlig have haft kæden i guld, men nu var sølv lige noget jeg havde liggende. Jeg fulgte opskriften fra Honestly wtfs blog, som gør det så godt med alle deres DIYs. Armbåndet giver et meget godt farverigt indspark til de ellers meget sorte smykker jeg bærer på håndleddet.

Tried honestly wtfs recipe on how to make your own woven chain bracelet – it went pretty well. And it is a fun way to wear a bit of colours on your wrist.

bloglovin

2 kommentarer

  • as7#&amu&a821s;alaykuml#8230;mb ini nina, anak wisma RI duluuu…anakku namanya abdurrahman jadi skrg kunyahku ummu abdirrahman. lamaa dah tahu blognya mba tp br sempet mampir. mau nanya…sejumput tuh seberapa ya mba..pengen nyoba bwt kue boyo…syukron

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det et fint armbånd 🙂 Det er en god måde at få neon ind i outfittet på 🙂
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flerfarvet halskæde