Snapshots of details

My week in pics

Lysten til at blogge er vendt retur igen, om det skyldes det gode vejr og den mængde overskud jeg har samlet mig de sidst par dage…who knows. Men det føles skønt. Nogle gange skal man bare have lov til at gøre lidt det man selv har lyst til, uden at tænke på hvad andre tænker. Så derfor vil jeg lige dele lidt med jer, hvad jeg har lavet i den sidste uge.

126-2

Jeg er gået i gang med en meget spændende bog om Kleopatra og det gamle Ægypten. Mit mål er at blive bedre til at få læst flere bøger. Gerne mindst en om måneden. Jeg er mest til non-fiktion, men det må også gerne kombineres med en mængde fiktion. Så hvis i gode ideer til bøger, skriv gerne 😀

122-2

I søndags har jeg som tidligere nævnt haft fødselsdag. Og vejret var jo med os. Vi startede med en tur på Bakken og spiste is. Og derefter inviterede jeg på skaldyrsbuffet hos mig. Der var mere end rigeligt med mad. Jeg havde heller ikke sparet på det, da jeg var hos fiskehandleren i Torvehallerne. Jeg fik mig lækre østers, fjordrejer, sashimi, muslinger, krebs i lange baner, dampede kammuslinger, you name it.

072-6

Det har ikke stået helt stille for sig heller med at få flettet et par armbånd siden sidst. Det er ret nemt, og kræver ikke mere end lige 20 min. De har siddet på min arm lige siden.

066-6

Nu skal det hele ikke handle om mad, men det ser vist ud som om jeg har været mere end madglad denne uge. Jeg har nemlig indtaget min yndlingsmad, frisk frugt med is, sushi skyllet ned med en masse god danskvand 😀

Kan I have en rigtig god søndag!

bloglovin

6 kommentarer

 • Cathrine

  Altså.. De er SÅ smukke de armbånd. Laver du ikke en god DIYguide til os? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   No need to 😀 Honestlywtf.com har nemlig lavet en perfekt guide til dem. Guiden ligger under folderen: DIY

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, et øjeblik troede jeg, at vandflasken var vodka… Nåede også lige at tænke: “Frisk nok!” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at have været en god weekend. Jeg kan anbefale Khaled Hosseinis bøger, herunder Drageløberen og Under en strålende sol. Men måske har du allerede læst dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak for anbefalingen. Jeg har lige reserveret drageløberen på din opfordring. Glæder mig til at læse den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots of details