Outfit | Overexposed

Review | Young blood

076-2

For lidt siden købte jeg jo Young Blood setting powder, som skulle holde på makeuppen i en helt dag. Jeg synes at jeg skylder en lille anmeldelse af produktet.
Lige siden jeg har modtaget den, har jeg haft brugt den hver dag. Jeg har brugt den over foundation, concealeren og blushen – et tyndt lag som dækker ansigtet, men som ikke ses på huden overhovedet. Har den så holdt det som den lover? Oh yes! Jeg er mere end glad for produktet, den formår at holde min foundation og blush på sin plads hele dagen. Som regel “fader” min blush væk i løbet af dagen, men med pudderen forbliver farven lige så fin og frisk, som når jeg lægger den på om morgenen. Jeg vil klart anbefale den til alle der enten bruger foundation, concealer eller blush. Jeg har skrevet her, om hvor den kan købes billigere end den fås i Danmark.

Photobucket

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit | Overexposed