New in | Heels

Outfit | shorts & shirt

003-21

I dag er dagen hvor jeg går hen og bliver et år ældre. Nærmere de 30 end på de 20. Wow tiden går virkelig hurtig, og for slet ikke at tale om det sidste år som bare er fløjet af sted. Jeg er for alvor rykket ind i de voksnes rækker. Mit år som 25 årig har betydet ret meget for mig, eftersom det var det år hvor jeg skulle afgøre om jeg kunne færdiggøre min lange uddannelse, og om det overhovedet var muligt at komme på arbejdsmarkedet. Men det hele flaskede sig jo, og det har vist sig at være et godt år. Nu er jeg meget spændt på at se hvad det 26’ende år har at byde på.

006-17

Shortsene jeg har på, og som jeg viste et sneak peek af i går, er fra Ebay. De er kun lavet i one size med elastik kant – jeg vil nok sige at de svarer til en størrelse small. Skjorten er fra H&M Divided, clutchen fra Aura købt i Neye og skoene fra Dorothy Perkins.

026-13

Photobucket

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in | Heels