Review | Young blood

Outfit | Ladylike

082-3

Et par billeder fra pinsen, før jeg pakkede mine ben ind i strømpebukser igen. Forstår mig ikke helt på, hvordan det hele bare kan gå fra at være varmt til koooldt på så kort tid. Vejret i dag har bare at være godt hele dagen, for efter arbejde er jeg inviteret på grill med Mildh press hvor jeg skal se Gina Tricots AW12 kollektion. Endelige events og PR bureauer der forstår at holde noget hvor jeg også kan nå det 😉 

084-4

Jeg har en kjole på fra Ebay, gammel boucle jakke og ballerinaer fra Zara og hatten er fra New York.

1 kommentar

  • Hvor ser du fin ud :). Jeg synes det er så sejt, når folk har hat på – blandt andet fordi jeg selv er en kæmpe pussy når det kommer til hatte..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review | Young blood