Outfit | Black & White

New In | Young Blood

004-20

Jeg har gjort mit første Youngblood køb og er spændt på at teste om dens effekt er lige så fantastisk, som alle går og siger om produktet. Jeg har ikke kastet mig ud i at teste deres mineral pudder, for der er jeg ret glad for min foundation, der dækker meget. Jeg har derimod bestilt en Mineral Rice setting pudder, som skal børstes på huden efter man har lagt makeuppen. Dens funktion er at absorbere olien i ansigtet, minimere porerne og få makeuppen til at holde meget længere. Det tænker jeg vil være et godt produkt til sommeren, når jeg har en tendens til at glinse og makeuppen derefter hurtig smelter af huden.

Jeg har bestilt den på Strawberry Net til cirka 180 kr inkl. forsendelse. I de danske forretninger koster den 230 kr. Strawberry Net sender fra Hong Kong så leveringstiden er ikke just hurtig, men hurtig ift. hvor lang vej der er. De har også betalt tolden i forvejen, så man behøver slet ikke at bekymre sig om at den bliver taget, og man skal risikere at betale mere.

Jeg ville egentlig have haft en Kabuki børste til min nye pudder, men så fandt jeg en gammel gave i skuffen, som jeg har fået af ELF. Børsten er lavet til mineral pudder, og har de blødeste hår og et skaft af bambus. Den kan købes på ELF til ca. 47kr.

Photobucket

6 kommentarer

 • Elf’s børster er faktisk overraskende gode taget prisen i betragtning! Jeg plejer ellers altid at købe fra Nilens Jord, men synes de sidste jeg har fået med hjem har haft tendens til at tabe hårene 🙁
  // http://www.bedreform.blogspot.com //

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det er godt nok ærgerligt, for de er jo ikke helt billige. Jeg har ikke selv erfaring med dem, men kan sagtens anbefale Elfs børster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel stray

  Må jeg spørge hvilken Foundation du bruger som er godt dækkende som du skriver? Super fin blog 🙂

  Sidsel

  http://Www.minbedsteside.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak, Sidsel 🙂 Jeg bruger Maybellines foundation, har brugt flere forskellige derfra og de er super gode. Specielt prisen taget i betragtning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger mineral foundationen fra YB, og den er altså super god. Mon du vil lave et før og efter billede med dette produkt? Det ville være dejligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg tror måske det bliver svært at fotografere før og efter billedet. Da det ikke er meningen at man skal kunne se, at der er påført pudder på huden. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit | Black & White