Mini nail polishes

Tip : Cos sale

Photobucket

Ah…jeg faldt helt tilfældigt over, at Cos havde mid season sale. Nu hvor der er lukket og slukket i butikken henover påsken, ville det måske lokke lidt at webshoppe. Jeg kom selv til at klikke to ting hjem fra deres webshop. Jeg har ikke den store erfaring med tøj fra Cos, og de gange jeg har prøvet tøj derfra, har deres størrelser virket meget store. Nu satser jeg lidt, og håber på at det jeg har bestilt nu sidder lige som det skal. For jeg synes virkelig deres tøj er så enkelt, klassisk og lækkert.

A little mid season tip from me to you – Cos is having a sale, and I accidentally clicked home to items…ups!

bloglovin

2 kommentarer

  • AK

    Opdagede ogsaa for nogle dage siden, at de havde mid season sale, da jeg var derinde for at bestille en cashmere hue. Skulle koebe den til normal pris, men pga. udsalget var alle farverne paanaer navy udsolgt, da de kun kostede 25 EURO istedet for 35.. Hvis man havde kendt til udsalget foer, kunne man vaere taget ind paa stroeget.. Men har i saa i dag koebt huen i navy samt et tilhoerende toerklaede og en bluse paa tilbud 🙂 Deres materialer er jo saa laekre..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fristende, især når alt er lukket 😉 og du har ret, deres tøj er så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini nail polishes