New in | Mango skirt

Tie dye & silver

018-17

Jeg er så glad for min nye nederdel fra Mango, og tror den kommer til at gå til det meste i min garderobe. Synes en lysere overdel passer rigtig godt og fremhæver sølvtrådene i den. Så det bliver nok slet ikke sidste gang i ser den på mig. Nu hvor tie-dye er blevet så populært igen, har jeg fundet mit halstørklæde fra H&M herre-afd. frem. Jeg har haft det liggende i min kasse alt for længe uden at bruge det. Det er jo så fint, og er virkelig glad for at jeg lige fik gravet det frem fra gemmerne.

032-9

I dag efter arbejde, skal vi ud og kigge på et nyt spisebord, et der er større og længere, så det er muligt at have lidt flere spisende gæster, end på vores nuværende barbord. Elsker bare at købe interiør! Kan I have en god fredag!

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in | Mango skirt