New studded shoes

Sweet memories

Her er nogle billeder der gør min hver dag bare lidt mere lækkert og luksus. Man skal huske at nyde alle de ting man går og laver til dagligt, og der er det at jeg virkelig værdsætter min blog. Min dagbog hvor jeg kan genleve og gemme på alle de skønne oplevelser der måtte støde på min vej.

Photobucket

To items som jeg er mægtig glad for nu, er min kære Mulberry taske og mine farvestrålende ballerinaer fra Zara. Og så er solen der lyser det hele op, jo heller ikke værst.

Photobucket

Forår og sommer er lig med rigtig mange flotte blomster i sit hjem. Jeg er helt tosset med de hvide roser, som står rigtig godt til mit sorte bord.

Photobucket

Det er skønt at have venner over til middag, så man kan dele den flaske bobler man har fået af sin chef. Mmm den var god!

Photobucket

Og mad må man ej glemme. En ret som jeg blandt andet serverede i weekenden, og endte med at spise igen to dage efter (bare rolig det var ikke den samme portion laks, der havde ligget i to dage ;-)). Det er en laksetatar med wasabi/avokado creme til.

I dag går jeg endelig på påskeferie, jeg har næsten været helt forladt i afdelingen. Så det er rart at det nu også er blevet min tur til at holde lidt fri.

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New studded shoes