Instagram # 4

outfit | shades of red

003-19

Jeg elsker egentlig farver, men har til tider ret svært ved at få dem inkorporeret i hverdagens tøj valg. Så tit ender det faktisk med at jeg er mest farverig i weekenderne. Hvor jeg synes jeg kan tillade at skeje mere ud end når jeg er på arbejde. Hvor det som oftest ender i sort, hvid, beige og grå. Det er så nemt, neutralt og klassisk.

016-21

Håber i har nydt jeres weekend indtil videre. Jeg har taget den med ro, eftersom jeg lige skal komme ovenpå igen efter en omgang ondt i halsen og en lille forkølelse. I dag skal jeg ud og mødes med et par piger til noget te og kaffe. Næste uge bliver heldigvis en af de kortere med kun fire arbejdsdage.

031-10
(Jacket – Glamorous, Scarf – Black Lily (gifted), Clutch – Ordning & reda)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 4