Friday in the park

Lørdag

Photobucket
Photobucket

Her kommer et kort lille pip fra mig, bare lige for at vise hvad jeg er i gang med på denne lørdag eftermiddag. Vi får venner over til spisning, så der skal laves mad til den store medalje. Jeg elsker at dække bord, i dagens anledning holder vi alt rimelig neutralt og enkelt. Ville ønske jeg havde et mega stort bord, så jeg kunne overpynte det med sølv detaljer. Håber I får en god lørdag aften. Jeg skal til at finde ud af hvad jeg skal have på, samt ud i køkkenet igen.

13 kommentarer

 • Det ser sgu da skidegodt ud. Har tit stået og gloet på bordløbere, men jeg er bare for sjusket et menneske til nogensinde at få dem brugt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Mine kommer også kun på når der er gæster 😉 Men ja, pæne kan de være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud Lynn:-)
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det godt ud. Håber i havde en god aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma louise

  Det har ikke så meget med dette indlæg, at gøre.. men jeg er helt vild med mode og at fotografere, og overvejer stærkt at starte på en lille modeblog selv for sjov, har du nogle gode “tips”? specielt hvordan man får folk til at opdage ens blog?

  ps. jeg elsker din blog og er inde på den næsten hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Emma Louise, et godt råd er at kommentere hos andre bloggere, for at få lidt “opmærksomhed”. Desuden er det også godt, at have en FB side, som støtter op om bloggens aktiviteter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Lækre detaljer! Håber i havde en fin aften.

  (savner et pip lidt oftere :-))
  Jytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg skal prøve at pippe lidt oftere, det er nok nemmere når det er påske næste uge. Meget mere tid til alt det sjove 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Hvor er din fine dug fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin bordopdækning!! 🙂 Er vild med det sorte og hvide.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday in the park