Dagens med mobilen

Emmanuelle Alt

Photobucket

Kan man finde en kvinde med bedre stil?! Synes hun er absolutlig skøn, og jeg elsker hvert eneste af hendes outfits. Det er altid så enkelt, elegant og lidt råt samtidigt. Og så er hun slet ikke bange for at bruge mange af de samme ting gang på gang. Blandt andet hendes lårhøje støvler. Jeg er selv blevet en sucker for mine, og har dem på as we speak! Jeg har nemlig en meget lang dag med præsentation for direktionen og efterfølgende middag. Jeg har kørt den i stil lidt a la Emmanuelle Alt med hvid placer dog parret med et par sorte jeans og en stribet trøje.

Is sporting the Emmanuelle Alt style today with thigh high boots and white blazer.

Photobucket

4 kommentarer

 • Hun er også klart en af mine favorit inspirations kilder 🙂
  Jeg havde et par lårlange knæstøvler i sort ruskind, mega lækkert blødt. Fik dem ikke rigtigt brugt til sidst så de blev solgt. Sådan er det med sager, men har ikke fortrudt, selvom jeg stadig synes det ser flot ud på Emmanuelle.

  ps. kommer du til påskefrokost hos STar pr imorgen?

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hun er lækker! Hende må jeg se nærmere på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fedt, at det er de mest simple outfts, der inspirerer mest :).. Det første er min favorit og nok også det, der ligger tættest på min stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja hun har rigtig god stil:-)

  teensisters.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens med mobilen