On top of the world

Dagens med mobilen

Photobucket
(Sunglasses – Marc Jacobs, Jacket – See U soon, Bag – Mulberry, Dress – H&M)

I går var jeg i Søndermarken i dette tøj, en kjole og en boucle jakke – helt uden at fryse. Helt utroligt hvor dejlig en følelse det var når solens stråler ramte en. Desværre løb kameraet tør for batteri lige som vi skulle til at tage billeder, så mobilen måtte komme til undsætning. Kvaliteten bliver aldrig helt den samme, men jeg synes nu den formåede at gøre det rimelig godt alligevel. Og husk at det er i dag vi får penge tilbage fra SKAT, hvis altså man er berettiget til det. Jeg skal ud og have mig en Nespresso Aerocino, som er en mælkeskummer. Det siger lidt om hvor lille et beløb det egentlig drejer sig om 😉

A day out strolling in the park in the best weather ever.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On top of the world