Resten af weekendens look

BB Cream

Photobucket

Der er ret meget hype omkring BB creme i de udenlandske medier, og specielt i Asien hvor det skulle være ret stort. Efter den megen omtale måtte jeg altså lige teste den.
Om morgen springer jeg ansigtscremen over og nøjes med BB cremen, og den holder faktisk huden helt fugtet hele dagen. Den minder mest af alt om en foundation med fugtighedscreme indbygget. P.E.R.F.E.K.T til mig der gerne vil springe så mange led over i makeup proceduren som overhovedet, og kun have et multifunktionel produkt ved hånden. Den dækker helt perfekt, og holder hele dagen. Min hud er blevet pænere de sidste par dage, men om det skyldes cremen eller hormonerne er jeg lidt i tvivl om 🙂

Til dem der ikke kender Blemish Balm creme, kan jeg fortælle at det stammer fra Asien – det undrer mig ikke at det er udviklet der. De er så CRAZY når det handler om deres hudpleje. Cremen var oprindeligt udviklet til anvendelse efter en laserbehandling af huden, hvor den bruges til at mindske rødmen ved at berolige huden og øge regenereringen. Mange brands har fået integreret BB cremen ind i deres produktportefølje. Jeg har dog bare valgt at teste den lidt billigere version fra Garnier. Som er fra matas til 60kr, det var en intropris.

20 kommentarer

 • Line

  BB Creme er udviklet i Tyskland og ikke Asien. Undskyld, det er ikke for at rette. Den er af en eller anden sær grund bare røget til Asien først, sikkert fordi de har et ret stort marked, som er gode til at tage nye ting til sig.
  Jeg har prøvet den, men den for mørk til mig. Er selvfølgelig også ret vinterbleg, så tænker at give den et forsøg til, til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kan du be/afkræfte om den er virkelig parfumeret? Det har jeg læst mig til andres steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Den er parfumeret som alle andre Garniers produkter er. Synes den dufter godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Hey;)
  Har ikke prøvet Garnier versionen men har hørt, den ikke er helt som de ‘rigtige’ bb creams. 😉 Men kan anbefale enten Missha Perfect Cover BB Cream, som jeg selv bruger – http://www.missha.net/ (eller amazon/ebay) eller Skin79 eller Lioele. Det er tre asiatiske mærker og jeg elsker også BB Cream.
  Tjek søde Jenn’s review og swatches med BB creams her: http://www.youtube.com/watch?v=MEuQOLbmiDw&feature=plcp&context=C4763a60VDvjVQa1PpcFNIjbgii5GzyXr__j_0oFDa_TnMKqozcTc%3D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Ok jeg troede ikke at der fandtes en rigtig BB creme, troede egentlig bare det var en formular.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mira

   Tror du har fat i noget med formularen;) De originale bb-creams var vist tyske!! men blev først kendte, da flere meget kendte sydkoreanske skuespillere (korean soap tv stars) begyndte at bruge dem. Vil prøve at tjekke garnier ud og se om konsistens og dækkeevne er det samme. ELSKER bb-cream – det er super og føles lidt som en tinted mosturizer og ikke så meget som en normal foundation;) I de asiatiske versioner er der ofte meget høj spf og whitening/brightening formulas. Tror måske at den høje spf . – op mod 40 gør at de kan være lidt grå i det. Min fra missha oxiderer dog og tilpasser sig til min hudtone;) elsker din blog og blev glad idag da jeg så det var om bb-cream;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak Mira, for de søde ord. Og jeps, det er så typisk for de asiatiske cremer, at spf er høj samt der er whitening i. Hvor har du egentlig købt din Missha? Og hvor stammer din kendskab til asiatiske kosmetikmærker? Undskyld jeg er lidt nysgerrig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mira

   Hej
   Du spørger bare;) Jeg har fået tilsendt den første fra en veninde i australien og har så fået de to andre jeg har fra min bror, da han var i Korea sidste år.
   Er selv adopteret fra Korea og var dernede i 2010. Så deres kæmpe beauty industry og blev meget interesseret i asiatisk skincare/make up. Er ret obsessed hvad angår skincare og make up generelt 🙂 så derfor;) Elsker det simpelthen. Havde tidligere en blog – msbeautyblogger men følger nu bare I andre og læser/ser youtube videos i stor stil. Skal til NYC i nov og skal shoppe asiatiske produkter i Chinatown, Koreatown og Flushing (Queens). Kender du forresten Naruko -ellers tjek det ud her: http://www.naruko.us/Brand/Naruko.aspx ELSKER deres skincare og de har en del der ikke er whitening, men brightning og andet godt;) Rose & Snow + Narcissus er mine favoritter. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAAAA, endelig! Jeg har set reklamen på tv 100 gange og været sur over, at de ikke sagde hva’ fa’en BB stod for, så tak for info 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det var så lidt. Jeg måtte også lige google mig til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den her BB creme er perfekt.
  Jeg er så lykkelig over den er kommet til Danmark.
  Jeg købte den i Matas for et par uger siden, lige da den kom. Og jeg har efterfølgende købt to ekstra i min farve (Matas damen sagde de røg hurtigt og de ikke vidste hvor stort et parti de ville få igen)!
  Og der er ikke nogle olier i, den kan sagtens gå til folk med lidt uren hud.
  Jeg vil også sige min hud er blevet lidt pænere efter at have brugt den nu.
  KØB DEN! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg skulle også have en ekstra en men de er ret så umuligt at opdrive i de forskellige matas. Vildt de er så populære.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det lyder som noget jeg skal bruge mine penge på!
  Ved du om der er olier i? Min hud er nemlig ret olieret og har ikke brug for mere, hvis du forstår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Som en anden læser har været så sød at svare på, så er der ikke olie i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT INDLÆG 😉

  Jeg er også heeelt crazy med min hud og går meget op i at behandle den ordentlig.. Så dette indlæg er liige noget for mig 😉 Jeg skal helt klart have testet denne creme. Hilsen Marinela

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt – jeg er i Hong Kong lige nu, og alle snakker om det 🙂

  Jeg troede bare, at det var et koreansk mærke der lavede det. Men man kan åbenbart også få forskellige versioner i Danmark?

  Ved du, hvad man kan få mere end Garnier? Kunne være fedt med en uden parfume osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Vinni, håber du hygger i Hong Kong. Du må ikke hænge mig op på der, men tror at Clinique også har lavet en.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mira

   Hej;)
   Typiske asiatiske bb-cream mærker: Lioele, Skin Food,Etude, The Face Shop, Missha and SKIN79. Tænker du kan finde mange af dem i HK;) Eller har Clinique, MAC og Estee Lauder faktisk også lanceret bb-creams.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder lækkert, det burde jeg næsten prøve 🙂
  http://www.copenhagencandy.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resten af weekendens look