Dagens | forårsfornemmelser

The ray of light

Photobucket

Får I nydt solens stråler? Jeg har flyttet mig op i vindueskarmen hvor solen står lige på. Det er lejlighedens bedste spot når solen skinner. Det varmer utrolig skønt på huden, men ærgerligt at man ikke bliver brun igennem en rude. Her kunne jeg sidde så længe solen står på. For det er unægtelig koldt udenfor, på trods af solen. Har allerede været ud, og gøre noget så spændende som at støvsuge bilen og købe morgenmad.
Gårsdagens film faldt på The woman in black fremfor J.Edgar – jeg ved ikke helt om jeg har fortrudt det. Filmen var virkelig klam og ret ubehagelig! Hvis I er til gyser, så tag ind og se den. Den er ikke helt for de sarte sjæle. Der var flere mænd der sad og småskreg under filmen.  Jeg var bare glad for at jeg ikke skulle sove alene i nat. Så havde jeg nok ikke fået meget søvn. 😉

Photobucket

15 kommentarer

 • Jeg vil os have sådan en rummelig vindueskarm, så jeg kan smide min dyne med ens dynebetræk som dit, op i vinduet og trække solens stråler til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Sejt! Ikea ftw! Haha. Ja det er så skønt med en rummelig vindueskarm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud, jeg har også en spot i min lejlighed, dog med en hyggelig lænestol. Ved ikke noget bedre her tidligt på foråret at sidde der med en bog og en kop kaffe…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super dejligt ud 🙂 Uha, jeg er en MEGET sart sjæl.. Jeg holder mig næsten væk fra thrillere for ikke at få mareridt.. Næsten..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Åh, det kender jeg godt. Jeg ville ønske at jeg kunne holde mig fra de film. De gysere tiltrækker mig altså bare, men jeg fortryder dog altid at have set dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkeligt hyggeligt ud 🙂
  Jeg var ret vild med J. Edgar, synes virkeligt at den formåede at integrere hele følelsesregisteret. The Woman in Black har jeg dog ikke fået set, men det er heller ikke normalt min genre 🙂 Til gengæld har jeg lige set Pedro Almodóvars seneste film ‘la piel que habito’, og den er som alle andre Almodóvar-film spøjs og fascinerende. Så hvis du er til de lidt mere ‘artsy’ film, så kan den anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har kun set en film af Almodovar, og det var da jeg havde spansk i gymnasiet. Ikke helt min genre, men kan ikke lige udelukkes at den skal ses.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej det ser hyggeligt ud! Håber du vil kigge forbi min blog.
  fortsat god søndag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor fint. jeg sidder på præcis samme måde og så åbnede jeg lige dit indlæg hehe 🙂
  Vindueskarmen er bare det næstbedste frem for den altan jeg aldrig fik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   haha, morsomt! Det var også det næstbedste jeg kunne finde. En altan havde skam ikke været helt dårligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du selv taget dette billede?
  Hvem tager dine oufitsbilleder?
  De er altid så gode :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak for de fine ord 🙂 Mine billeder er for det meste taget af min kæreste ellers er det med et stativ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅÅÅ uhyggelig den film! Jeg så ikke halvdelen af ren skræk 🙂

  J. Edgar er okay, men også lidt langtrukken og kedelig.

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | forårsfornemmelser