Dagens | Ebay kjole

Lige nu…

….ligger jeg på sofaen med dynen trukket godt op. Dem der følger mig på Twitter, kunne læse sig frem til at jeg cravede dyne og varme. Det var vist min krop der kom med et signal. Jeg gik i hvert fald hjem efter fire timers arbejde, for at lægge mig med feber. Ikke just fantastisk at starte mandagen med det. Og det hjalp bestemt heller ikke, at der manglede varme på kontoret, som var gået hen over weekenden. Så efter lidt søvn, sushi og medicin er jeg vist klar til at komme på arbejde igen. Selvom jeg stadig døjer med en dum forkølelse. Nu lidt Comedy aid i fjernsynet og lidt mere søvn.

Photobucket
Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | Ebay kjole