Dagens | Catpower

GESTUZ

Photobucket

En kollektion som rammer lige i øjet, er Gestuz – det er feminint men med kant. Jeg er helt forelsket i de fire looks derfra. Og hver en del kunne sagtens integreres i min garderobe. Specielt kjolen på billede 3 er spot on, når det kommer til anvendelighed ved flere lejligheder. Perfekt til kontoret med en blazer, eller som den er til en varm sommerdag. Den tror jeg vist, at jeg skal kigge lidt nærmere på.

Husk der er i aften kl. , at Bubbleroom konkurrencen slutter. Så skynd jer! Vinderne bliver annonceret i aften, når konkurrencen er slut.

Loving every piece of Gestuz’s collection. Especielly the dress on the third picture.

6 kommentarer

 • Jeg knuselsker Gestuz, fordi de nemlig er lidt mere feminine end alt det skandinaviske minimalisme… Nummer tre er dog det eneste look her, jeg ikke bryder mig om, men nu er jeg også udstyret med en barm af dimensioner, og jeg har ikke lige brug for ekstra fokus i form af lommer der. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Haha, der har jeg lige det modsatte issue – jeg synes nemlig lige de lommer fremhæver min knap så store barm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de shorts der. De ligner en sød lille pose man putter måsen i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det er lidt blebukser, men på en fin og mere voksenmåde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billede 4 er jeg ret vild med! Måske lidt mere buisness-agtig og poleret, end hvad jeg normalt ville trække i, men det er godt nok flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint kollektion, jeg har lige overset gestuz kollektion i mængden 🙂
  Men kan godt følge dig, kjolen på billede 3 var også mit førstevalg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | Catpower