Langt om længe...

Frisure | Inspiration fra modeugen

I lørdags viklede jeg håret omkring hovedet som en krans. Jeg har fundet inspiration til frisuren fra modeugen, men hvor jeg lige har set den har jeg altså svedt ud. Læser så mange blogs og hjemmesider til daglig, at jeg dårligt nok kan huske, hvor jeg henter min inspiration. Jeg ville egentlig gerne have fundet det originale billede til jer, fordi det er en god guide til hvordan man sætter håret således.

Photobucket

Men jeg må jo nøjes med at fortælle, hvordan jeg har gjort det. Et hårbånd trækkes ned over hovedet, og holdes fast med to hårnåle. Man tager derefter en tot hår foran og twister totten og fører den henover hårbåndet og propper totten igennem båndet, så man hele vejen dækker hårbåndet. Sådan fortsætter man på begge sider indtil al håret mødes på midten.

Photobucket

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langt om længe...