Tip | Saltvandsspray

Dagens | Catpower

Photobucket

I søndags var årets første dag, hvor solbrillerne kom i brug. Og hvis ikke det havde været for andre pligter, kunne jeg godt have nydt en kop kaffe ude i solen. Igår var så slet intet at skrive hjem om, øv altså! Det var en rigtig typisk mandag!
På mig havde jeg et nyt tørklæde, som er fra Becksøndergaard – det lå i en goodiebag. Det er super sødt og har print af en luftballon, kat med solbriller og er besat med perler hist og her. Et lidt specielt tørklæde, der har fået produktnavnet, Catpower, deraf titlen på indlægger. I kan se tørklædet udfoldet her.

Photobucket
(Knit/fur – H&M, Scarf, Scarf – Becksøndergaard, Bag – Calvin Klein, Sunglasses – Solid)

Photobucket

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip | Saltvandsspray