Toni & Guy @ Skt. Petri

Bubbleroom konkurrence 4x500kr

Så er det blevet tid til endnu en konkurrence. Denne gang har i muligheden for at vinde 4 x 500kr gavekort til Bubbleroom. Til dem der ikke kender siden, så er det en webshop der huser mange mærker, og sælger alt fra skønhedsprodukter til tøj. Alle de produkter som jeg har valgt ud i kollagen er fra Bubbleroom. Som det kan ses, så har de et ret bredt udvalg af mærker – lige fra de high street til de lidt dyrere brands.

Photobucket

For at deltage i konkurrencen om et gavekort til Bubbleroom, skal I skrive hvorfor I synes godt om Bubbleroom.

Jeg synes for eksempel, at det er super fedt, at de har så mange brands i en shop. Det gør at man har et lidt større udvalg at vælge mellem.

Skriv din begrundelse i kommentarfeltet for at være med i konkurrencen. Husk at skrive din email adresse samt dit navn. Konkurrencen slutter onsdag d.29/2 kl.18.

(Sponseret indlæg)

145 kommentarer

 • Jeg er pjattet med udvalget af mærker, og så bestiller de ikke det samme hjem, som alle de andre webshops gør. Jeg har tit fundet ting hos dem, som jeg ellers ville have været nødt til at bestille hjem fra USA – og det er altså skønt at slippe for moms’n’shit! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Marie

  Bubbleroom er som online webshop utrolig let at finde rundt på, og har et bredt udvalg af dyre og lidt billigere mærker, hvilket jeg synes er vigtigt som studerende.
  Leveringen er i top og det er også min antagelse at hele holdet bag bubbleroom er!
  Men en webshop, der appellerer bredt og viser deres tøj på en nydelig måde 🙂 Så alt i alt, må jeg nok sige at sites “stemning” er det, der får mig til at vende tilbage gang på gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Thoms

  Jeg synes godt om at bubbleroom laver “dress of the day”. Jeg synes også det er vildt fedt med alle de mærker de har. Det med at de har billige ting også er et stort plus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Hansen

  Jeg elsker Bubbleroom – da man her kan finde et stort udvalg af fedt og lækkert tøj i virkelig god kvalitet 🙂 Man finder også tit varer, som man ikke kan finde i butikkerne. De er desuden gode til at opdatere deres hjemmeside, så man fx kan se når noget er udsolgt – så man ved man skal slå til når man ser et godt tilbud :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  For mig er det helt afgørende, at der er en video-feature. Det har reddet mig fra mange fejlkøb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes det er superfint med et stort udvalg af mærker på samme side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oy

  Jeg kan godt lide bubbleroom fordi der er masse fede mærker og tøj i forskellige pris niveau. Der er altid nogle gode tilbud og god service.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth W Frostholm

  Jeg kan godt lide Bubbleroom, da det er dejligt, at man kun behøver at kigge på én hjemmeside og så har man alt det man skal bruge samlet på ét sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig handlet på bubbleroom men synes de har en masse fede mærker 🙂 Også har jeg virkelig brug for noget nyt tøj til denne sæson. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K. D. N.

  Bubbleroom er en fantastisk webshop, som holder hvad den lover. Det er en sikkert at handle derigennem, der er et enormt udvalg, de er gode til at beskrive Deres varer, så man får et helt realistisk bilelde af, hvad det er man køber, og så er designet også virkelig behageligt at se på. Derfor synes jeg godt om Bubbleroom, og vil med sikkerhed altid gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg elsker Bubbleroom, fordi webshoppen har alt hvad en kvinde begærer. Så fantastisk mange forskellige mærker og super hurtig levering. Jeg har flere gange været heldig, og finde et item (bl.a. min yndlings læderjakke) som har været total udsolgt i de fysiske butikker, som jeg har forsøgt at finde den i, men som jeg så pludselig fandt i Bubbleroom, da jeg faktisk havde opgivet. JUBII! Jeg kan altid finde noget derinde, og den ene gang jeg har oplevet problemer med en vare, var Deres kundeservice helt fantastiske og meget behjælpsomme. Derfor synes jeg så godt om Bubbleroom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Jeg synes bubbleroom er en mega fed hjemmeside med alt slags tøj, som normalt kun er til at drømme om. jeg elsker alt deres tøj derinde. Tøjet de har derinde, er helt klart møg fedt og de er så meget med på den nyeste trend. Når mine venner kommer og spørger hvor man kan købe fedt tøj, svare jeg altid på bubbleroom, fordi jeg helt klart mener det er den fedeste hjemmeside som dreng, men satme også som pige, hvis man vil købe tøj i den aller fedeste stil og være med på den nyeste mode.

  Hvis jeg ser en person med noget fedt tøj på og jeg tænker ” det vil jeg satme gerne have” så går jeg aller først ind på bubbleroom, fordi jeg ved at det 9 ud af 10 gange har det tøj jeg leder efter.

  Det gode ved bubbleroom er helt klart også, at det er en unisex hjemmeside, så både drenge og piger kan finde deres tøj derinde.

  Bubbleroom er klart en hjemmeside som klart kan anbefales hvis man er en pige eller en dreng som vil være med på den nyeste mode eller generelt bare vil have noget helt vildt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Striib

  Jeg elsker Bubbleroom fordi det er så lækkert på mange niveauer… Priser til de fattige og rige tider, det er overskueligt og enkelt, der er nogle LÆKRE varer og mærker, der er samlet på ET sted.
  Super fed konkurrence i øvrigt….

  //Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Christensen

  Jeg ELSKER Bubbleroom fordi jeg ALTID kan finde en masse til enhver lejlighed! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan lide at finde inspiration, købe og sammentætte forskellige prisklasser og mærker – jeg bliver lukket ind i en “bubble” med det samme jeg besøger siden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg elsker bubbleroom fordi jeg synes hjemmesiden er enkel og overskuelig, og samtidig meget indbydende 🙂 Layout er utroligt vigtigt for mig, når jeg handler på nettet. Det skal bare fungere, og det gør det på bubbleroom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Zedlitz

  Jeg elsker bubbleroom, fordi det er en webshop der har alt! Du kan finde ting i alle pris niveauer, den er let og overskuelig at navigere rundt på, designet er enkelt og rent – der er intet til at forstyrre shoppe øjet 😉 Derudover mærker man at teamet bag siden gør noget for at inspirere dig, og siden er fyldt med spændende tiltag (blogs, dress og the day etc.)

  Så et gavekort ville bestemt falde i god jord her 🙂

  Rigtig god dag,
  mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid B.

  Jeg synes rigtig godt om bubbleroom af mange årsager. Synes siden er god og overskuelig, priserne variere meget, der er en hel masse tøj at vælge imellem og de har altid lige det jeg står og mangler! Alt i alt en rigtig, rigtig lækker hjemmeside med et bredt udvalg 🙂

  og sikken en lækker give-away for øvrigt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse

  Jeg synes det er super fedt at de har lidt af det hele. I forskellige prisklasser, str, stil osv. Der ud iver har det en masse forskelligt at vælge i mellem. Hader webshops hvor der kun er 15 ting.
  De har videoer hvor man kan se tøjetr på og i bevægelse. Deres kundesuport er rigtig god.
  Også har de nogle af mine ynglings mærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina W

  Jeg er rigtig glad for bubbleroom, da der er noget for alle. Siden er overskuelig og det er let at finde frem til nye must-haves! Det er en meget farlig side, for jeg bliver altid virkelig fristet af deres kæmpe udvalg (hvor de har alle yndlingsmærkerne samlet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bobbleroom har så meget fint og feminint tøj – noget jeg virkelig har brug for! Og så er der ting at finde til SU-venlige priser – MEGET vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Lækker konkurrence 🙂
  Jeg har bare brug for noget nyt tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Min kæreste har fødselsdag snart og jeg vil gøre hende hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K

  Har bare stor brug for at shoppe! og gratis tøj er jo enhver piges drøm! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Overskuelighed, kvalitet og diversitet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg elsker at der veksles mellem billige og dyre mærker og at man på den måde kan finde inspiration hos de dyre mærker også måske finde det hos de lidt billigere mærker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker, at der tit er mange gode tilbud – det er især fedt for os på SU! Jeg kan også godt lide, at de har en ”menu” med toplister. Der kan man altid få inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan godt lide bubbleroom fordi der er noget til enhver smag. Alle har mulighed for at handle derinde og finde noget de godt kan lide, dette udelukker ingen. Derudover har de en masse forskellige mærker, og en masse forskellige prisklasser, dette udelukker igen ingen… Alle har mulighed for at være med til at handle på bubbleroom! Det er da fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jørgensen

  Jeg kan godt lide bubbleroom, fordi størstedelen tøjet derinde falder i min smag. Jeg elsker især deres kjoler! Alle mærkerne derinde er super fede og hjemmesiden er meget nem at overskue og flot layout.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sedea

  jeg elsker bubbleroom, fordi der er noget for næsten enhver stilart – som jeg synes er helt perfekt, fordi min stil skifter hver dag næsten. Der er både dyre og billige mærker, og jeg kan ALTID finde noget derinde, som jeg både har råd og lyst til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg elsker den side. Man kan finde så mange gode ting blandt en masse forskellige mærker. Der er mulighed for at finde nogle specielle ting som man ikke kan finde alle steder 🙂 så jeg elsker at kigge mig omkring og kommer tit til at bruge liiiidt for mange penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er begyndt at bruge Bubbleroom for ca 6 måneder siden, og siden da har det bekendtskab udviklet sig til en heftig diskussion mellem mit dankort og mig. De har mange af de mærker jeg normalt også kigger efter når jeg er ude at shoppe, og det er super lækkert at vide at deres service er i top.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan vældig godt li’ navnet, at der er en god blanding af mærker, og at det er en nem og overskuelig side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette T

  Jeg synes det er lækkert at der er en blanding af billige og dyrer mærker, så man kan altid gøre et kup. Derudover viser de tøjet frem på en lækker måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Bubbleroom er en super fed hjemmeside med alt slags tøj man normalt kun kan drømme om. jeg elsker deres daglige tilbud på fantastisk smukke kjoler og andre ting. de ting de har derinde er de nyeste trend og man kan altid regne med at finde det nyeste på markedet, og hvis man vil finde de nyeste trends på markedet, så plejer jeg bare at gå på bubbleroom.dk, og så ved jeg at jeg med sikkerhed finder noget der falder i min smag.

  Det der også er fedt ved hjemmesiden er, at der også er en side for drenge, som jeg også gør brug af, da min kæreste synes at de har fedt tøj og fede mærker derinde, og at jeg selv synes at deres drengetøj er fedt derinde.

  så bubbleroom er helt klart en fed hjemmeside, som kun kan anbefales til drenge og piger, hvis man gerne vil være med på moden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KKD

  Fordi de har et meget stort udvalg og mange brands. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Elsker de mange brands af forskellige stilarter er samlet et sted til lækre priser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Christine

  Jeg elsker bubbleroom’s navn! 🙂 Det er så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lækker præmie 🙂

  Jeg kan godt lide Bubbleroom, fordi der er så stort et udvalg…rigtig mange fede ting til gode priser.
  Og de har også altid nogle gode tilbud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg synes, at det er dejligt, at Bubbleroom har så hurtig og effektiv en levering – min sidste ordre kom få dage efter jeg havde bestilt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde som dig – det er fedt, at der er så meget at vælge imellem! Alt i alt synes jeg, det er en meget alsidig side med noget til enhver smag. Det kan jeg godt lide 🙂

  Camilla//Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes bubbleroom.dk er rigtig dygtige til at sammensætte nyhedsbreve der er fangende og holder sig til et tema, som både er med til at inspirere mig og gøre mig nysgerrig for at se mere til produkterne. Hvilket har resulteret i, at jeg flere gange har klikket varer hjem. Og i den forbindelse vil jeg gerne anbefale bubblerooms eget mærke, som jeg synes har en meget høj kvalitet sammenlignet med den konkurrencedygtige pris.
  Min opfattelse af bubbleroom er helt klart at de er meget sikre i deres valg af konkurrencestrategi som afspejles i deres markedsføring, pris og koncept 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg tilslutter mig det mange andre skriver, udvalget er jo helt fantastisk hvilket bestemt er afgørende når han shopper online.

  Noget andet jeg faldt over, er at de har en fantastisk størrelses guide, har ikke set så komplet en størrelses guide andre steder.

  Og ja så er det jo priser hvor selv os fattige kan være med Gg 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tit siddet og kigget på bubblerooms side, og synes de har rigtig mange flotte ting, til rimelige priser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, der er mange mærker at shoppe i mellem!

  Jeg synes det er en god shop p.g.a. den store variation af mærker, pris og så er kategorisere også opdelt på en rigtig overskuelig måde.

  Krydser fingre og håber selvfølgelig, jeg vinder gavekortet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at de har en blanding af dyrere kvalitetsmærker og budgetfund, og den måde hvorpå de præsenterer varerne. Det frister ihvertfald mig til at købe flere lækre ting:)

  / http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan altid gøre et godt kup derinde, det ELSKER jeg.. Elsker når jeg føler jeg får noget for pengene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Har lige været derinde og snuse rundt og synes især godt om deres udvalg af blazere/små korte jakker, som jeg skær er på udkig efter nu her, så super fedt at de har fra flere mærker og det ikke er mega dyrt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg elsker først og fremmest bubbleroom, fordi man altid får god service og dermed også får sine ting hurtigt. Jeg har aldrig ventet mere end 2-3 dage før jeg havde mine varer 🙂
  Desuden synes jeg at de tilbyder mange forskellige varer, og at de tit får nye varer, hvilket gør man lige skal ind og tjekke, selvom man måske ikke burde 😉
  Jeg er også vild med ‘dress of the day’- Altid en fin kjole hvis man har tøjkrise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er vild med deres ‘dress-of-the-day’-tilbud, fordi man får muligheden for at gøre et godt kup (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Grunden til, at jeg godt kan lide Bubbleroom er:
  – De har et bredt sortiment.
  – Styles til forskellige lejligheder og situationer
  – Både eksklusivt og billigt tøj
  – Let og overskuelig hjemmeside
  – Har en god service og giver en god shoppingoplevelse.

  Forårshilsner
  Line 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nicolineb

  Jeg syntes det er skønt med en webshop, som har så mange forskellige mærker, som også vil sige priser. Derfor er der lidt for en hver smag, og det er ganske rart. Jeg syntes godt om de fleste af mærkerne, som bubbleroom sælger og jeg er helt vild med webshopppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sætter stor pris på at de med så mange mærker, kan holde det overskueligt for køberen. Det er utrolig nemt at finde rundt der inde, og samtidig har de tøj til en hver smag. Priserne er også meget varierende, så man har rig mulighed for at finde noget, som pengepungen kan overskue 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Laumann

  Super god konkurrence!! ☺

  Jeg har før handlet der, og det bedste er klart deres overskuelige webshop og app! Derudover sender de lækre tilbud på mails, leverer hurigt, og så har de bare generelt et udvalg, der tiltaler mig ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det gode ved Bubbleroom er at man altid kan finde noget til en hver situation, både pga. mærkerne og pga. de rigtig gode priser! Mangler jeg noget sidst på måneden, er det altid Bubbleroom jeg besøger først. Og har jeg set en fin kjole eller lign, på en anden hjemmeside som f.eks. er udsolgt – er Bubbleroom næsten altid en sikker vinder, der har str. eller farven på ønskede model! Og så er deres sko jo bare ALT for lækre…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mathilde Gøtke

  Hej Lynn.

  Jeg elsker Bubbleroom fordi:
  – Det er nemt og overskueligt på hjemmesiden
  – Servicen er helt i top
  – De har en kæmpe variation af både mærker og priser
  – De har noget for en hver en smag

  Nu er det bare tid til at krydse fingre for, at jeg bliver en af de heldige vindere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thue Welinder

  Med lidt hjælp fra min kæreste har jeg fundet Bubbleroom ;o)
  Det er en hjemmeside, hvor man kan finde rigtig fine gaver til kæresten :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Low

  Jeg synes godt om bubbleroom.dk fordi:
  – at der er så mange forskellige mærker, hvilket gør at priserne også variere meget, det er godt fordi så kan alle være med.
  – og engang i mellem er der nogle knaldgode tilbud derinde 😀
  -samtidig er siden nem, overskuelig og servicen er helt i TOP 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne HP

  Jeg har kun handlet ved Bubbleroom en enkelt gang – men det handler vist mere om, at jeg ikke lige har haft så mange penge at kaste efter lækkert tøj. Når det så er sagt, synes jeg faktisk at Bubbleroom har et stort og lækkert udvalg af tøj der kan passe til alle pengepunge, siden er i øvrigt overskuelig, og catwalks der viser tøjet in motion er jeg vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B.

  Jeg kan godt lide, at siden er så overskuelig og nem at navigere rundt i! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kirk

  Der findes ikke noget bedre, end når man på én hjemmeside kan finde alle de mærke som man søger!
  Jeg har købt rigtig mange ting derinde, og servicen er helt i top! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Anna

  Bubbleroom er min evige frelser og det er der god grund til; de kan ALTID redde min og så passer alt tøj jeg køber derinde på mirakuløs vis helt perfekt, så bliver det ikke bedre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Karina Dyg Jensen

  Bubbleroom er alsidig på så mange måder!
  De har mange forskellige Brands og mange forskellige varegrupper – der er så at sige noget for enhver pengepung og for enhver smag!
  I LOVE IT ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg kan godt lide bubbleroom fordi de har så mange forskellige ting derinde. Jeg finder altid noget jeg gerne vil have når jeg besøger siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg elsker at gå i kjole – og på bubbleroom er der et SUPER FEDT udvalg af en hel masse fine, seje og lækre kjoler…
  Håber så meget jeg vinder så jeg kan få mig en ny fiiiin kjole for at fejre at foråret er ved at være over os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes, at det er virkelig fedt som forbruger at kunne se tøjet fra alle tænkelige vinkler. De mange vinkler yder produktet retfærdighed, fordi jeg er i stand til at se alle detaljer, om det så er broderi, blondemønster eller draperinger 🙂 Det mindsker chancen for fejlkøb, fordi produktet bliver fremvist så detaljeret, at det føles, som havde jeg haft produktet lige foran mig, og det er et stort plus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Noget af det bedste, er at de har så mange fede ting, som også er til at betale for en på SU! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christine Risborg Christensen

  Bubbleroom er en rigtig god wepshop BÅDE fordi de har et så stort og bredt udvalg sammen med at priserne er til at overkomme – det resulterer i at der er noget til enhvers smag, hvilket for MIG udgør en god webshop, nemlig et sted, hvor alle typer af mennesker har mulighed for at finde noget brugbart, flot, lækkert og til overkommelige priser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna H

  Jeg elsker Bubbleroom, da de har noget for en hver smag og en hver pengepung (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre præmier! Jeg synes de har en rigtig god samling af mærker, og allerbedst så er de lidt billigere end andre steder, that we like! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Tror ikke at jeg kan give kun én grund til hvorfor jeg kan li’ Bubbeleroom. Elsker at de har en god blanding af dyre og billige vare, som often kommer på tilbud til noget rigtig gode SU venlige priser 🙂 Og så har service og leveringen altid været i top for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg synes faktisk deres modeller er ret lækre. Og jeg tror nok jeg kommer til at ligne dem, hvis jeg får chancen for at hoppe i én eller flere af Bubblerooms kjoler 😉

  Skøn side!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Slot

  Der er altid så mange lækre tilbud, hvis man ikke har så mange penge 🙂 Og der er mange forskellige kategorier, så det er nemt at finde det man leder efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker Bubbleroom for altid at være billigere end andre hjemmesider, med nøjagtig samme udbud af tøj. Det er jo noget vi alle kan lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg opdagede bubbleroom.dk for et par måneder siden, og jeg elsker det. Samtlige af de varer de har derinde er faktisk billigere end på andre netshops – Og det må jo siges at være den største fordel!
  Som sagt har de også et rigtig stort udvalg, og det gør at man har mange muligheder i forhold til en sort kjole f.eks.
  Også er deres navn jo også mega sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deres “dress of the day” ting er mega win 😀 Enough said!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har altid været et stort fan af Nelly.com. Og er det stadig, MEN… Jeg opdagede bubbleroom for et par måneder siden og jeg må sige, at det er meget større chance for at finde sin størrelse på hoss bubbleroom. Måske køber de ind flere i hver størrelse eller så er det måske bare ikke lige så kendt som nelly endnu. Jeg blev i hvert fald meget glad da jeg nemt kunne klikke hjem jakken som jeg så gerne ville ha.

  Og noget som næsten er endnu bedre er at de også har bh:er til alle. Jeg ´har en ret stor barm og har meget svært ved at finde noget der passer. Hm er helt udelukket og jeg ender for det meste i Change som er en ret dyr butikk. Bubbleroom har bh’er op til størrelse E. Det er meget vært for mig.

  Med venlig hilsen
  Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Jeg synes godt om priserne. De varierer enormt meget. Der er rigtig mange rigtig fine ting til billige penge og også fine ting til dyrere penge. Og i og med der er så mange forskellige mærker, så er der noget for en hver smag og pengepung. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine K

  Det er en fed hjemmeside, fordi de både har varer i den dyre og den billige priskategori. Kan også godt lide, at man nu kan se noget at tøjet på catwalken, da det er de færreste hjemmesider hvor man kan det.

  Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Jeg elsker Bobbleroom, fordi det er en hjemmeside jeg kan besøge flere gange om dagen, hvor jeg næsten fornemmer at jeg kunne finde nye items, som jeg aldrig er støt på før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg synes, Bubbleroom er en super god webshop – både pga. det store udvalg af både dyrere og billigere mærker – men også fordi de ofte har styles, der er udsolgt på andre webshops.. Jeg giver ihvertfald aldrig op før jeg har tjekket Bubbleroom! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg synes, Bubbleroom er en super webshop, både pga. det store udvalg af mærker i både dyr og billig kategori, men også fordi de ofte har styles, der er udsolgt i andre webshops – jeg giver ihvertfald aldrig op før jeg har tjekket Bubbleroom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er et bredt udvalg – og ikke mindst fordi der er varer som ikke springer det stramme SU-budget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  For det første er den overskuelig og lige til at finde rundt på. Derudover er der virkelig mange lækre mærker, som stort set alle er noget lige for mig, hvilket gør at jeg altid kan finde det jeg har brug for (;

  //trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, er der en grund til ikke at synes om Bubbleroom? Alt er jo hammer billigt, det er så vildt. Deres udsalg er suverænt, overskuelig, ordenlige ting og der er virkelig alt, især i kjole og toppe afdelingen – hvilket er perfekt til den kommende sæmon. Jamen, man kan ikke andet end være fan af Bubbleroom. Jeg er faaan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sari

  Den er dejligt overskuelig og et farligt (læs: dyrt!) bekendtskab…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes siden er god fordi den er så overskuelig med masser af faneblade osv. Dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Må indrømme jeg ikke rigtig har været inde på Bubbleroom før, andet end lige flygtigt – men da konkurrencen her kom på, gik jeg naturligvis lige ind og lurede.
  Hvor er det egentlig en fin side – og den feature med “Dress of the day” – det var en sød idé. Anede ikke de handlede med så mange lækre mærker. Folk virker også som om det er et godt sted at handle – så krydser da fingre for, at jeg er så heldig også at få muligheden for at stifte bekendskab med den gode service gennem denne konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Nicolaisen

  uha hvor skal jeg dog starte… jo, først og fremmest elsker jeg at de har så mange forskellige mærker, der er noget for en hver smag. Så kan jeg godt lide deres “priser” og deres koncept med dress-of-the-day. Hjemmesiden er også meget overskue. Og jeg tror jeg ville kunne skrive en hel roman om siden, så stopper her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide Bubbleroom fordi de ofte har mange gode tilbud, og fordi man kan finde nogle lidt mere specielle items derinde end man kan i de fysiske butikker. Hjemmesiden er også super overskuelig og når jeg har købt noget, har jeg modtaget det rigtig hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Jeg synes, det er rigtigt godt, man har mikset prisklasserne, så SU-budgettet også kan være med. Derudover kan man opdage “nye” brands, som man normalt ikke ville i en fysisk butik 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg syntes det er en dejlig, overskuelig, smart og fin hjemmeside. gode mærker, og noget for enhver alder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Dress of the Day, det er altid spændende at gå ind at kigge, hvilken kjole der er sat ned! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan rigtig godt lide deres “dress of the day”-koncept 🙂
  Derudover har jeg kun haft positive erfaringer med levering og bytteservice, hvilket i mine øjne er et stort plus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en dejlig simpel side, som er let at finde rundt på, selvom den har så mange forskellige mærker. At den er så overskuelig, er med til at få mig til at bruge endnu længere tid på, at sidde og kigge rundt mellem mærkerne – fordi jeg ikke føler, jeg bliver forvirret over det 🙂
  Samtidig synes jeg det er rigtig smart, at man kan betale told når man køber, istedet for at sidde og håbe på pakken ikke bliver fanget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg elsker bubbleroom fordi jeg ved hvad jeg kan finde der. Jeg kender mærkerne fra butikkerne så jeg ved hvordan det sidder på mig, hvilket tit er min største bekymring når jeg køber tøj på nettet.
  Og så at man ind i mellem falder over mærker som man ikke kender er da en bonus!
  Jeg tror jeg ville springe ud i denne kække nederdel til sommer – zig zag er vist ved at være den nye stribe
  http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/nederdele/skirt-waves-off-white

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes rigtig godt om siden, da den er overskuelig og de har et godt udvalg og gode priser 🙂 Der er alle de fede mærker, og det er fedt, de har så meget tilbehør!

  / Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ligesom dig, synes jeg det er skønt når der er et stort udvalg af deignere samlet et sted, og man slipper for at skulle betale porto for tre forskellige hjemmesider, fordi man ønsker tre forskellige ting i forskellige mærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Reiche

  Som alle andre synes jeg også det er dejligt med alle mærkerne et sted, men derudover har de en fantastisk kundeservice og det er muligt at komme i kontakt med dem i mange timer om dagen. Det synes jeg klart er et plus ved bubbleroom! Deres forum hvor alle kan stille spørgsmål, give feedback osv. – det er altså kanon godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Det er en meget overskuelig side med virkelig stort udvalg, så man kan altid finde noget spændende, uanset prisklasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tricia Yde

  Hey Lynn.
  Først og fremmest – SUPER fed blog!
  Lækkert at se at en blog kan guide èn, og sammentidig følge med i din spændende hverdag. Sejt!

  – Nå men, jeg er vild med bubbleroom da siden har, som så mange andre har sagt, et bredt udvalg og så mange prisklasser!
  Bubbleroom henviser sig ikke kun til en gruppe, men har taget højde for at vi alle er forskellige og at der er plads til det 🙂
  Jeg elsker at man kan købe tøj online, da man ungår de hektiske timer i forskellige butikker, og prøverum der er fyldte.

  Super lækker konkurrence.
  Ville absolut være fantastisk at vinde sådan en konkurrence 🙂
  Da man som studerende ikke kan spendere som det lyster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andersen

  Bubbleroom er lige som en ven i nøden. Den har altid lige det perfekte outfit, eller to, og til den pris, bankkontoen nu lige tillader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes “dagens kjole” er genialt, det får da nok folk ind og kigge på deres hjemmeside dagligt 🙂 Og så får man jo chancen for at købe en fin kjole billigt. Derudover kan jeg også godt lide at de har et bredt udvalg af tøj og så er leveringen hurtig og nem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, at det er super fedt at de har samlet så mange forskellige brands under samme ‘tag’. Det gør mulighederne uendelig og jeg er sikker på, at alle ville kunne finde noget, som de godt kan lide, fordi de sørger for, at deres styles spænder vidt og bred til alle typer, aldre og størrelser 🙂

  Mette/ metti86@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Plusset ved Bubbleroom er helt klart deres store og brede udvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg synes bubbleroom er superfedt, fordi de samler så mange fede mærker på et sted også er der god betjening og hurtig levering – det dur’ bare! 🙂

  Venligst Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med bubbleroom pga. den overskueligt hjemmeside, med alle mine ynglings mærker, I alle prisklasser! Man er altid sikker på at kunne finde noget. Og det at de køre med ‘dagens kjole’ er super skønt hvis man hurtigt og nemt skal finde en kjole til fest. Jeg er fan!:-)

  //Kamilla
  – wardrobebyus.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes det er fedt, fordi der er sådan et stort, fedt, og lækkert udvalg af tøj og forskellige mærker!
  Det er også fedt at priserne svinger så meget <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det fordi de har alle mine ynglings mærker samlet på et sted! Jeg er altid sikker på ar kunne finde noget derinde og går aldrig forgæves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Sørensen

  Ville virkelig elske at vinde for jeg synes at Bubbleroom er genialt.
  Det er absolut en af mine yndlings sider, for jeg synes at siden er så overskuelig og nem at bruge. De har alt. Man går aldrig ind på siden og tænker “der er ikke noget jeg kunne tænke mig”, for der er altid noget man vil have fra Bubbleroom. Udvalget er så fedt og så for det meste til rimelige priser.
  Derfor er jeg vild med Bubbleroom!
  (Krydser fingre!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Fordi pris niveauet spænder så vidt og de sender nogle lækre nyhedsmails!!

  Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Jeg er vild med bubbleroom fordi prisniveauet spænder så vidt. Der er virkelig billige highstreet ting men også lidt dyrere lukseriøse ting. – Samlet i en shop. Det er fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er helt vildt cool at de har så mange lækre varer i en shop!

  Ouch-b.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som mange andre elsker jeg Bubbleroom, fordi deres udvalg er så bredt! Altså mangler man en ny kjole er man helt sikker på at kunne finde minimum én perfekt kjole derinde! Og det gælder for alle produktkategorier.
  Hvis jeg vandt ville jeg købe denne taske, jeg længe har savlet over fra Selected Femme; http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/denima-bag-7-9-10-black-4625

  God weekend
  – Louise Kjær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellinor Thorsen

  De har størstedelen af mine yndlings mærker, der er super hurtig levering.
  og god service!! hvis der har været problemer.
  Der er gode tilbud løbende, man kan virkelig finde lækre fund derinde.

  Jeg kan godt li sidens design det er lækkert, og let at navigere rundt på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at udvalget er enormt stort. Der er de billigere mærker og de dyrere, og så er det en masse størrelser og modeller at vælge imellem. Bubbleroom falder i hvert fald i min smag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kort og godt: Bubbleroom bruger rigtige mennesker som modeller, der er et stort udvalg af mærker til forskellige prisklasser og prikken over i’et; fri fragt! Så gør det selvfølgelig heller ikke noget at hjemmesiden er let at navigere rundt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bubbleroom er en super fed webshop! De har en masse forskellige brands, og tøjet derinde er super fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deres hjemmeside er meget let overskuelig, og de har en masse fed mode til billige penge.

  ♥ MiaMai
  http://www.droemmetilvirkelighed.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann N.

  Jeg synes det er Bubbleroom har et stort udvalg af mærker og at tøjet bliver præsenteret på en super flot måde. Hjemmesiden er nem at anvende og så er det lækkert at kunne købe en masse sejt, smukt tøj hjemmefra, især hvis man som jeg bor langt fra storbyer, der har et tilsvarende udvalg af tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg synes det er fedt, de har så bredt et sortiment, her er noget for alle, både dyrere mærker og highstreet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Olsen

  Jeg synes at Bubbleroom fortjener ros for at føre så mange forskellige mærker, som de gør. Derudover er hjemmesiden nem og enkel at klikke sig rundt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Der er noget for enhver smag og i i forskellig pris niveau. Og så er jeg tosset med at der er fri fragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Eisted Poulsen

  Uh, fed konkurrence, og så ovenikøbet lige Bubbleroom. Jeg synes det er nogle virkelige fede mærker de har. Det er et stort udvalg, men hjemmesiden er god og overskuelig. Nem at finde rundt i. Jeg kan også godt lide at de har tøjet på rigtige mennesker. Deres dress of the day er også en fed idé.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes Bubbleroom er en fed webshop, da de har mange lækre brands, som jeg ellers skulle rejse langt for at finde i fysiske butikker. Det giver mig derfor et meget bredere udvalg end ellers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er også stor fan af det brede udvalg.
  Og så kan jeg godt lide, at bubbleroom har deres eget mærke – endda til en meget overkommelig pris og god kvalitet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Jeg synes godt om Bubbleroom, fordi hjemmesiden er overskuelig og desuden har et STORT udvalg. Derudover er det godt, at der er taget billeder af modeller med tøjet på – det giver altså bare et meget bedre indblik i, hvordan tøjet ser ud, i forhold til en mannequin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Let overskuelig online shop, med en masse lækre mærker- samlet på et sted… Win…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide at siden er overskuelig at se på så man ikke kan “fare vild” som på andre webshops. Synes også det er fedt med de mange brands så man har sine yndlingsmærker samlet.

  Knus Stephanie og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har en rimelig overskuelig hjemmeside, med en god udsalgssektion 😉 Jeg kan også meget godt lide, at der er mulighed for at skrive en kommentar til produkterne – det kan være med til at give et lidt bedre billede af hvordan produktet er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er en klassiker, men: Fri fragt!
  Der er intet værre, end af konstruere den perfekte indkøbskurv, der lige akkurat holder sig indenfor shoppebudgettet, og så finde ud af at der kommer porto oveni. Så skal man jo til at vælge fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes bare virkelig, det er fedt, at deres udvalg er så kæmpe stort, sol det er. Og så er jeg stor fan af deres leveringstid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er vild med deres Dress of the day tilbud. Det gør det attraktivt liiige at kigge ind hver dag, for måske er der kjolen, man ikke kan leve uden. Og så er det kun fedt, at det altid er billige kjoler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Elsker Bubbleroom da det flere gange er lykkedes mig at finde et stykke tøj der som jeg ikke har kunne finde i de “virkelige” butikker. Så det er rart at man slipper for at styrte rundt for at finde lige netop det stykke tøj man søger ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes godt om Bubbleroom fordi de har mange mærker samlet, således at man kun skal betale porto én gang, men også fordi de ofte har rabatkoder, tilbud og fri fragt. Og så leverer de hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kendte slet ikke Bubbleroom i forvejen, men er stor fan af steder, hvor man kan shoppe mange forskellige mærker i flere prisklasser – ligesom fx også Asos. Så helt klart en grund til at elske Bubbleroom.
  (Jeg fandt da lige min nye bikini, da jeg skulle tjekke siden ud, nemlig den her: http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/bikinier/bikini-top-marine-hvid-5)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  alle mine yndingsmærker indenfor lækker hverdagsluksus samlet ét sted! jeg er fan 🙂 /s.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver mere og mere afhængig af at shoppe tøj online, og hos Bubbleroom har jeg et væld af mærker at vælge imellem og varierende prisklasser. Det er perfekt! Men jeg skal ærligt indrømme, jeg faktisk ikke har shoppet hos dem endnu. Jeg har holdt sparemåneder i både januar og februar – og har gjort det godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  jeg synes det er fedt der er et så stort udvalg! har fundet op til flere kjoler, jakker, bukser og trøjer der snildt kunne få plads i min garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har et rigtigt stort udvalg, og ikke mindst afprøver de nye tiltag hele tiden. Jeg er vild med deres Dress Of The Day. DOG vil jeg sige, at der er riiigtigt meget “hverdags”-tøj, hvor jeg synes der godt kunne mangle lidt flotte festkjoler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kan rigtig gode lige web shoppen Bubbleroom fordi at jeg altid kan finde noget der passer lige i min smag og hvis jeg ikke kan finde det i butikkerne, så har de det oftest der. Hvilket selvfølgelig også kan være lidt farligt, for man kommer hurtig til at købe noget, så et gavekort kunne være bonus.. Samtidig syntes jeg også at det er lidt hyggeligt at der er blogs på siden, læste her den anden dag et godt tip til hvordan man undgår at ens lynlås i bukserne falder ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura R

  jeg synes, det er rigtig lækkert, at det er så let overskueligt sat op i mærker, kategorier osv., så man ikke skal klikke sig igennem uendelig mange sider, for at finde det, man er ude efter. og så er det selvfølgelig et kæmpe plus, at udvalget er så stort – både highstreet og lidt dyrere mærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Uuf det er en lækker konkurrence ! 🙂

  Jeg kan rigtig godt lide en side der er sat nemt og pænt op, og det synes jeg bestemt denne er! og så er det altså fedt med alle de forskellige mærker for så er der et stort udvalg. Dejligt at den også er let overskuelig 🙂

  Den side skal jeg helt sikkert tjekke noget mere ud !! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super smart fordi alle ens ynglingsmærker er samlet et fælles sted!
  Derudover er retur og levering super nemt og overskueligt.

  Der er også altid super mange fine tilbud, og varerne er nemt og overskueligt placeret, det giver shoppeløst ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toni & Guy @ Skt. Petri